Installation af den uforlignelige Pop-up afløb

June 27

Delta Faucet ejer uforlignelige vandhane Co. uforlignelige sælger vandhaner til badeværelser, køkkener og vaskerum. Disse vandhaner kommer i en bred vifte af stilarter og størrelser, men installation af vandhaner og pop-up afløb forbliver lignende. Mange badeværelse dræn har en pop-up afløb i bassinet. Dette afløb kan du nemt fylde vasken med vand og afløb det når du er færdig. Nye vandhaner kommer ofte med en ny pop-up drain forsamling, men pop-up afløb samling sælges separat samt.

Instruktioner

•Drej to vandforsyningen ventiler under vasken. En ventil leverer varmt vand og den anden ventil leverer det kolde vand. Med begge ventiler ud, skal du bruge en rørtang til at løsne møtrikker holder P-fælde pipe--den U-formede rør--på plads.

•Løsn møtrikken, der holder den gamle pop-up afløb på plads, ved hjælp af en rørtang. Tillægge den gamle pop-up drain pipe skruestik greb tang. Push up afløbet og forstå flange med kanal lås tænger. Skru flange og fjerne den gamle pop-up afløb fra vasken. Træk stangen ud af hul i nærheden af håndtagene.

• Rengør vasken med en husstand renere og rag.

•Løsn flange fra den nye Peerless pop-up drain forsamling. Rul en smule af blikkenslager er kit i en spole lidt tyndere end din lillefinger. Wrap spole omkring den flange nederste kant, og skub det ind i vasken åbning.

•Twist møtrikken helt ned den uforlignelige pop-up drain pipe, så vidt som det vil gå. Nå under vasken og skrue røret til flange. Twist møtrik tilbage op i røret, indtil det er stramt. Bruge en rørtang til slut stramning møtrikken. Ikke over spænd møtrikken, især hvis det er lavet af plastik. Brug en fugtig klud til at tørre op den ekstra blikkenslager er kit fra omkring vasken flange.

•Sæt Peerless pop-up afløb prop i flangen. Spin proppen, så fanen med hullet vender bagsiden af vasken. Indsæt den nye stang gennem hullet af håndtagene.

•Sæt stangen bold Paritetiske Forsamling på hullet i pop-up afløb rør. Stram bold forsamlingen møtrik for at sikre det på plads. Skub den medfølgende to-hullers klip på bolden forsamlingen stang. Placere klippet, så det bøjer væk fra pop-up-afløbsrør.

•Sæt stang gennem huller i den medfølgende rem bøjede ende. Linje op rem 's anden, tredje eller fjerde hul på sin lige ende med bolden blandede forsamlings stang og sætte stangen igennem hullet. Bøje klip omkring remmen og sætte bolden forsamling stangen igennem det igen.

•Juster REMS position på stangen så når du skubber stang ned proppen kommer op, og når du trækker stangen op proppen går ned. Stram skruen på remmen til at sikre rem i sted på stangen.

•Sæt P-fælden tilbage på vasken rør og Spænd møtrikkerne med en rørtang. Metal P-fælder kræver blikkenslager er tape være snoet omkring de gevindskårne ender før stramning det på plads. Drej vandforsyningen ventiler tilbage på og test Peerless pop-up afløb.

Tips & advarsler

  • Skære den gamle pop-up afløbsrør med en nedstryger, hvis flange er tæret på røret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com