Sådan Design med sukkulenter

June 28

Medmindre en gartner bor i det sydvestlige USA, tænker han sjældent på sukkulenter undtagen som en modellen plante. De er nysgerrige leder, tørke og varme kærlig planter, der kommer i mærkelige former og farver. De opbevare vand i store, kødfulde blade og kan gå uden vand, hvad der virker som for evigt. De opbevare vand i deres hævede blade, stængler og rødder. Dette gør det muligt for dem at overleve i nogle af vores tørreste miljøer. Kaktus er sukkulenter. Så er yuccas, echeverias og ephedras. Du kan se disse i xeriscapes Nevada, Arizona, New Mexico og andre typisk tørre og varme områder af landet. Hvis du har et problem sengen, måske en fastgjort til dit hus, kan sukkulenter være en løsning for dig. Læs videre for at lære at designe med sukkulenter.

Instruktioner

•Vurdere situationen. Enhver mursten haven seng er normalt knyttet til huset og ikke kan fjernes nemt. Hvis det er foran huset, skal du bare gøre noget med det. Bare bioklip det op ikke præcis vinder du haven måned Award. Sengen er varmt, fordi det er lavet af mursten, der lægges i blød i at solen hele dagen så ligegyldigt hvor meget du overrisle, sengen forbliver varm og tør. Du prøve andet plantemateriale, men finder det kun ser temmelig godt for et par uger, men er afskåret fra sidste gennem bagning solen.

•Prøv sukkulenter. Med en sydvendt seng, skal planter kunne modstå ekstra varme forhold. Plante et kolonneformat kaktus. Pilosocereus pachycladus er en dejlig turkis, der vil råbe skønhed foran dit hus. Bruge mindre sukkulenter som lavt voksende dækning til at modregne de store søjleformede kaktus.

•Opret dramatiske haven senge. Selv hvis du ikke har en hot mursten plantageejer tværs over forreste del af huset, har du sandsynligvis en solrig, varm, tør plet et sted der har bør for nogle TLC.

•Kombiner to eller tre store sukkulenter og fejer af mindre. Brug aeoniums, agaver eller kalanchoes for store erklæringer og bland mindre i mellem. Echeverias og sedums kan bruges som fyldstoffer til at gøre haven en masse farver og teksturer. Sedums spredes hurtigt og kan endda bruges mellem trædesten til at indstille dem ud. Plante sedums i jordbær Potter for en stor skærm i en lille have.

•Brug sukkulenter for en næsten vedligeholdelse afdækning. Bruge agave attenuata med jade planter og elefanter mad (portulacaria afra) for for maksimal intriger.

•Brug sukkulenter som accenter i hele haven. Brug de store rumfartsnationer som agaver og crassulas som prøvemateriale planter blandt mindre, lavere voksende former.

•Tuck i mindre echeverias, sedums og senecio uanset hvor du ønsker. Brug dem til at skabe mønstre i en formel haven eller Parterret.

•Think beholdere. Sukkulenter kan vokse mest overalt, herunder de fleste hver container fra jern Potter, gamle hjulnavene, træ trillebøre. Hvis du har eller finde en gammel beholder på et loppemarked eller en anden hånd shop, kan du sikkert gøre et kunstværk ved at plante det med sedums.

Tips & advarsler

  • Nogle sedum og euphorbia kan være invasive og blive giftige ukrudt. Vælg din plantemateriale omhyggeligt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com