Instruktioner om hvordan man bruger en symaskine

October 6

Instruktioner om hvordan man bruger en symaskine

At vide, hvordan du bruger en symaskine giver dig mulighed at reparere og ændre dit eget tøj og oprette nye klæder. Med en symaskine, kan du også gøre puder, gardiner og andre varer til dit hjem. Nogle maskiner sy mange dekorative sømme, men selv en maskine, der syr kun en grundlæggende straight sting vil tillade dig at sy mange elementer.

Instruktioner

•Tag dækning fra maskinen, og sæt det. Sørg for på trykfoden er forbundet til maskinen. Nogle maskiner har en trykfod fod der kan sættes ind i maskinen via en ledning eller kabel. Flip ud og på kontakten til "On" position. Lyset på maskinen skal belyse.

•Thread maskinen hvis det ikke allerede er gevind. Tråden skal køre fra spolen, gennem tråden guide og spænding kontrol og derefter ned gennem øjet af nålen. Hvis du har en manual med maskinen, Følg diagrammet i manualen til tråd maskinen.

•Wind tråd på spolen og indsætte spolen i bobbin sag. Drej svinghjul på siden af maskinen til at sænke den gevind nål og hæve den igen. Dette vil bringe slutningen af undertråden. Trække undertråden indtil den frie ende er klart bobbin sag og oven på stingpladen.

•Øge på trykfoden. Arrangere det emne du skal sy under nålen og lavere på trykfoden. Tryk ned på trykfoden med selv, blide tryk. Nålen vil bevæge sig ind og ud af stoffet. Forsigtigt guide stoffet frem med hænderne, holder fingrene klart af nålen.

•Tag din fod fra trykfoden fod for at stoppe syning. Rejse på trykfoden. Træk tøjet mod dig og snip både undertråd og top tråde tæt på stoffet.

Tips & advarsler

  • Hvis din maskine syr forskellige sting, kan du eksperimentere med andre dekorative og utilitaristisk sting ved at ændre stitch udvalg dial.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com