Hvor langt skal jeg sætte Intex Pool fra huset?

June 29

Hvor langt skal jeg sætte Intex Pool fra huset?

Intex producerer to forskellige linjer af over jorden puljer: Easy Set og metalramme. Enten model skal være i nærheden af et stik til filter og slange til at fylde med vand. Når du installerer poolen i din værftet, skal det være langt nok fra Parlamentet om, at vand ikke vil oversvømme hvis pool vægge ikke.

Beton Patio

Et favoritvalg for at installere disse ovenstående bassiner er en eksisterende terrasse tilknyttet huset, som ikke er et passende sted på grund af nærhed af puljen til huset. Hvis noget forårsaget vægge til at kollapse, kunne overalt fra 600 til over 5000 gallon vand oversvømme dit fundament, Indtast din kælder vinduer eller oversvømmelse din terrassedøre.

Plant underlag

Vælge et niveau område for poolen er den bedste valgmulighed nemlig installation. Jo større pool, jo længere fra huset skal den installeres på grund af den øgede mængde af vand. Del af jorden bør være niveau på tværs af poolen komplet diameter. Risikoen for sammenbrud er minimal, når puljen er på en flad overflade.

Dræning

Når tid kommer til at dræne pool, brug den medfølgende slange vedhæftet fil til at lede vandet væk fra huset. Slange vedhæftet fil skruer ind i enden af slangen og indsætter i bundproppen fra ydersiden af poolen. De spidse ender af slangen montering holde stikket åben, så vandet kan løbe uden nogen holder slangen. Dræn vand mod kanten af værftet, væk fra huset.

Pool vægge

Så længe ingen skubber på oppustelig ring og puljen er på en flad, plan overflade, er risikoen for fejl lille. Metal ramme pools er lidt mere stabil end blød-sidet Easy Set swimmingpools. Den væsentligste grund til at holde pool mindst 4 fødder fra huset er at forhindre mindre børnene fra klatring på ting omkring poolen og komme i poolen uden opsyn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com