Hvordan man kan opretholde bolig bambusparketgulve

July 1

Hvordan man kan opretholde bolig bambusparketgulve

Bolig bambusparketgulve er kendt for sin sejhed og lethed af pleje til at bevare sin skønhed. Trods at bambusparketgulve er relativt let at holde ren, er der flere rengøring procedurer, som du bør regelmæssigt udføre på din bambus gulvbelægning. Med korrekt vedligeholdelse og reparation, ud over at undgå barske kemikalier og rengøring opløsningsmidler, vil du kunne med held holde din bolig bambusparketgulve i mange år.

Instruktioner

•Sæt måtter på dit hjem indgangen til fange snavs og debris, før det kommer i kontakt med dit gulv. Du kan også spørge nogen iført høje hæle eller hård sko at tage skoene af før gå på gulvet. Bambus er holdbare, men minimere skrammer, pletter og ridser vil hjælpe dig med at vedligeholde din bambus gulvbelægning i en længere periode.

•Aftør op spild og fjerne snavs hurtigst muligt. Du kan rense spild og snavs med en blød vaskeklud, let fugtet med vand. Bruge et blødt håndklæde øjeblikkeligt tørre det område, du vasket.

•Sweep gulvbelægning når en uge med en støv moppe eller en meget blød børste gyvel. Hvis du bruger en støvsuger, Sørg for at det kommer med en blød tilbehør på bunden så den ikke ridser gulvet.

•Sæt område tæpper på områder for den sal, som får en masse mund trafik. Hvis din bambus gulv er i køkkenet eller andre områder, hvor der kan være mad eller vand spild, overveje at placere måtter og tæpper i disse områder.

•Sæt gulvet beskyttere under alle møbler benene, der kommer i kontakt med bambus gulvbelægning. Dette vil beskytte gulvet mod ridser som møblerne er flyttet.

•Hold indersiden af hjem på en relativ luftfugtighed paa 30 til 50 procent. Når bambus fastholdes på dette korrekt fugtighed, faldt sandsynligheden for, at det vil bryde, knæk eller endda svulme.

•Brug gulv rengøringsmidler med skrappe kemikalier på din bambus gulvbelægning, medmindre produktet er anbefalet af en gulvbelægning ekspert og er specielt designet til brug på bambus gulvbelægning. Hvis du bruger et gulv renere, aldrig lade den flydende stå på gulvet i en lang periode. Ikke på samme måde, at bruge en våd moppe eller barske ståluld rengøringsmidler på dit gulv. Og aldrig voks din bambus gulv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com