Forskellige dele af en majs plante

July 1

Forskellige dele af en majs plante

Majs er hjemmehørende i Amerika. Christopher Columbus første gang opdagede majs i Cuba, og derefter tog det tilbage til Europa. Mens USA vokser primært tre typer af majs, anerkendt mest almindeligt vifte er gullig-farvet ørerne af majs, der er almindeligt spist off cob. Uanset forskellige majsplanter har de samme grundlæggende dele og plante struktur.

Kvast

Kvasten er den mandlige del af blomsten. Det sidder ved stop af anlægget og tiltrækker bier og andre insekter.

Stilk

Majs stilke er hoveddelen af anlægget. Afhængigt af sorten, stokken kan vokse flere fod høj og er ganske robust. Stokken er ret stabilt, fordi det skal understøtte kornet.

Blade

Ligesom en plante, kan majsplanter har talrige blade på stilken. Bladene kan være lang og typisk vokser op lidt før buede i en nedadgående holdning.

Silke

Silke er en del af den kvindelige del af plantens blomst. Det vokser ud af toppen af cornhusk og kan være farvet grøn, gul eller brun, afhængigt af sorten majs.

Skallerne

Skallerne er de grønne blade omkring majs ører. Disse blade beskytte kerner af majs, som er den spiselige del af anlægget.

Øre

Majs ører omfatte silke, skallerne, kerner og cob af majs plante. Høst ørerne opstår når planter modne.

Rødder

Majsplanter har to forskellige dele af rødder. Prop rødder vokser lige på toppen af jorden, mens kronen rødder er under jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com