Hvor er Aglaonema stueplante komme fra?

July 1

Hvor er Aglaonema stueplante komme fra?

Agloanema er en populær løv plante, fordi det er tolerant over for en række vanskelige indendørs dyrkningsforhold, herunder form for svagt lys, der findes under tætte skov baldakiner i dets native Sydøstasien.

Familien Aracceae

Aglaonema, også kaldet kinesisk evergreen, tilhører plante familie Aracceae, som omfatter philodendron og pothos, to andre populære og nem at dyrke potteplanter.

Naturlige Habitat

Mere end 21 sorter af Aglaonema vokser vildt i junglen i Sydøstasien, nordøst, Indien og det sydlige Kina. De kan også findes i junglen i Malaysia og Filippinerne.

Indførelsen i vest

Deres dejlige brogede blade og inderlighed gøre planter velegnet til kommerciel produktion. Plante eksperter og samlere, som Dr. Thomas B. Croat af Missouri botanisk have og Dr. Frank B. Brown af Valkaria Tropical Garden i Florida, har tilbragt år indsamler planterne og bringe dem tilbage til dette land for formering og udvikling.

Nye sorter

Cross bestøvning af Aglaonema viste sig for at være en vanskelig opgave, og kun et par nye sorter blev produceret mellem i 1960 ' erne og 1980s. Et problem var at planterne blomstrer sjældent og producere få frø.

Nyere fremskridt

Programmer for studier af Aglaonema produktion har identificeret metoder for at fremkalde stort antal planter til at blomstre samtidigt for at give flere mulighed for krydsning. Dette gennembrud kombineret med opdagelsen af flere farverige naturlige kultivarer i Filippinerne og andre steder vil øge antallet af valgmuligheder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com