Sådan Meg et 3 faset Motor

July 2

Sådan Meg et 3 faset Motor

Tre-fase motorer er drevet af en poly-faset strømforsyning, som leverer kontinuerlig strøm ved hjælp af flere faser. Denne høj-spænding elektriske motor kræver brug af en megohmmeter eller megger at teste kontinuitet og modstand i motoren og dens elektriske kredsløb. Dette skyldes, at kun en megger er habil i producerer den nødvendige rejse ordentligt gennem motorens kredsløb spænding. Derudover kan megger opdage små forstyrrelser i isolering af kredsløb. Megging en 3-faset motor er ganske enkel, så du kan nemt udføre denne procedure, dig selv. Det er vigtigt at observere sikkerhedsforanstaltninger, som du udfører denne opgave, fordi risikoen for elektrisk stød er meget høj.

Instruktioner

•Tag strømmen fra kredsløbet, der fodrer motoren ved at vende breaker ud. Hængelås breaker lukket for at forhindre det i at være tændt mens du meg kredsløbet.

•Fjern den motor dække og wire terminal skruer med et fladt hoved skruetrækker.

•Sæt en af megger sonder på enden af en ledning. Placere sonden på motor kabinettet, og skru håndtaget. Dette vil teste for en ordentlig begrundelse. En læsning mellem 20-30 megohms er god.

•Læg en sonde på en anden tråd, og derefter placere andre sonden på en motor, snoede og skru håndtaget. Læsninger mellem 20-30 megohms er normal. Alle aflæsninger under 20 megohms eller over 30 megohms angiver enten, at isoleringen er blevet kompromitteret og skal udskiftes, eller at kredsløbet er kablet forkert. Hvis isoleringen er problemet, du bliver nødt til at udskifte hele kablet for at kredsløb, fordi det ikke er muligt at løse problemet blot lappe isolering. Hvis problemet skyldes ukorrekt ledninger, blot efterse de og omdirigere ledninger efter behov. Test kredsløb med en megger igen for at bekræfte, at det har været kablet korrekt.

•Gentag procedure for hver tråd og motor winding.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com