Min bruser til karret knop er brudt

July 2

Min bruser til karret knop er brudt

Et brusebad til karret knop, korrekt kaldes en "diverter," tillader brugeren for at vælge, om vandet er rettet til brusehoved eller vandhaner, der tjener en kombination bad. Omdirigeringsmaskiner er typisk placeret på eller meget nær vandhanen forsamling, selv korrekt kaldes en "selector". At identificere en brudt selector og afhjælpe problemet er simple opgaver for den kompetente home handyman.

Udseende

I de fleste programmer er der tre hane håndtag i umiddelbar nærhed; en driver varmtvandsforsyning, en kold, og tredje--som regel i midt--bestemmer afgangen. Denne tredje er diverter. En brækket diverter enten låser vandforsyning til den ene eller anden outlet, gengivelse den anden ubrugelig, eller afleder ufuldstændigt så vandet er delt mellem de to forretninger. En alternativ ordning har en push/pull løftestang, ender i en knop, placeres et sted på den selector kombineret vand tud. Dette system er det nemmeste at lave, købe og passe en ny tud.

Indikationer at Diverter er brudt

En brækket diverter normalt stadig snoninger eller trækker og kommer til et stop i begge ender af sortimentet, ligesom hvis det var funktionel. Resultaterne af drejning røber, at det er brudt; Hvis slået til "brusebad", hælder vand også fra badekar vandhaner, og vice versa. Dette scenario reducerer vandtryk til brusebad. Yderligere, vandet strømmer fra vandhaner går lige ned i afløbet og er spildt.

At fjerne den defekte enhed

Twist eller lirke ud fælles landbrugspolitik i midten af håndtaget, derefter tilbagetrækningskraften en skrue, der passerer gennem håndtaget i en stilk til at fjerne diverter. Når skruen er trukket tilbage, trække i håndtaget væk fra væggen mod dig selv i en langsom og skånsom måde. Ikke jerk, og støtte selector forsamlingen med anden hånden. Fjern eventuelle forkromet trim, der kan være på plads, så bruge en skruenøgle til at skrue metal ærmet hvorigennem ventilen stamceller passerer. I de fleste enheder trækker det hele omskifter forsamling fra selve selector.

Berigtigelse

Det kan være muligt at løse problemet ved blot at erstatte gummi skiver på den inderste del af selector stilken. Hvis de vises slidte, strakt, udstenede eller revet, prøv dette middel først; Det er den billigste. Hvis nye skiver ikke tillader for perfekt diverter ydeevne efter genmontering, skal stilken udskiftes helt. Nye enheder er normalt tilgængelige fra hjem forbedring lagersteder og VVS butikker. Hvis ikke, producentens websted eller kontakte dem telefonisk. For at afslutte jobbet pænt, justere den afløste håndtag eller cap så at retningsbestemt pilen peger ned til badekar og op til brusebad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com