Hvilke planter kan jeg plante i juli i det nordlige Californien?

July 3

Nordlige Californien omfatter en bred vifte af klima, hvilket gør det en forskelligartet region at dyrke grøntsager, blomster og andre planter. Som defineret af United States Department of Agriculture, omfatter nordlige Californien plante hårdførhed zoner 6 til 9. Gennemsnitlig lave temperaturer spænder fra 10 grader under nul Fahrenheit til 30 grader Fahrenheit. I løbet af juli er sommer plantning sæson i fuld sving for alle disse zoner. Plantning en køkkenhave eller en blomsterhave i løbet af denne tid sikrer masser af dagtimerne sol og varme temperaturer til at fremme vellykket plante vækst.

Grøntsager

Flere grøntsager er velegnet til udplantning i den nordlige del af Californien. Favoritter såsom tomat og peber plante er fællestræk i en nordlige Californien hjem haven omkring juni. Da tomat og peber planter ledsager planter, kan vokser dem ved siden af hinanden høste mere bountiful høst som en hjælper med at beskytte den anden fra potentielle skadedyr og sygdomme. Tomater, peberfrugter og andre sommer grøntsager såsom zucchini skal seks timer i solen for at trives og hyppige lys vanding at sikre en optimal vækst. Sørg for at overvåge disse planter i perioder med ekstrem varme eller tørke, og vand dem i overensstemmelse hermed for at forhindre visnen.

Træer

Flere træer og buske, taller er hårdfør til nordlige Californien plante hårdførhed zoner. Løvfældende træer som sort elletræ, som er også kendt som "winterberry holly", producere lyse røde bær løv efter et brus af hvide blomster i forsommeren. Dette evergreenlike træ er en favorit for sin fortsatte lyse blade selv gennem vinteren. Et andet træ hårdfør i regionen er den amerikanske bøg, som kan vokse til højder af 80 fod. I efteråret igen bladene en gylden brun, fremturer i vintermånederne for yngre træer. Du kan plante både af de foreslåede sorter med succes i det nordlige Californien i juli, hvor vejret er varmere og vand er mere rigelige for etablering af struktur og trunk rodvækst.

Blomster

Du kan plante eller dyrke en bred vifte af blomster i sommermånederne i det nordlige Californien. Stauder, og enårige dot landskabet i mange hjem haver i løbet af denne tid af året. Foretrukne valg for årlige blomster omfatter petunias samt morgenfruer og zinnias. Flerårig muligheder omfatter godt elskede bell blomst, columbine og nellike. Planten taller nær bagsiden af blomsterbede at give passende højde og dimension af en blomsterhave. Begonier og petunias fungere ofte som blomst grænser, erstatter ofte dyre mursten kantning set i mange hjem haver og landskaber i dag.

Buske

Buske hjælpe udfører mange funktioner i den hjem landskab. Til nordlige Californien hjælpe buske, giver skygge i de varmeste dage i sommer samtidig også tjener som knudepunkter i et landskab. Buske tilføje nemt duft og farve til en ellers golde landskab, gør dem en fælles funktion i hjemmet haver i dag. Populære buske for de forskellige zoner i Californien omfatter den kinesiske abelia, som blomstrer gennem juli og August, fremvisning af en bred vifte af bittesmå hvide blomsterklaser. Da den kinesiske abelia er også tørke-tolerante, er det hårdfør til selv de tørrere områder i det nordlige Californien.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com