De bedste naaletraeer for Container plantning

July 3

De bedste naaletraeer for Container plantning

Når man overvejer planter til at vokse i containere, er nåletræer smart valg, ifølge Sky Mountain Farm hjemmeside. Voksende dem i Potter holder deres størrelse håndterbar, samtidig stadig give gartnere et strejf af liv og farve, der varer hele året. Haven designer Joan McDonald, skrive til webstedet Brooklyn Botanic Garden anbefaler vokser flere typer af dværg nåletræer i separate beholdere til at oprette en miniature stedsegrønne skov på din terrasse.

Fælles enebær

Hardy fra zoner 2 til 6, fælles enebær er en frodig nåletræ at indarbejde et hjem haven. Den grå-grønne blade og bekvem størrelse--typisk 3 fod høj med en spændvidde på 18 inches--gør det en behagelig gårdhave plante. Det kan vokse som en busk eller et træ. Gartnere skal passe på med voksende det hvor dyr eller børn kan nå det, men som dens frugt er giftigt i store doser.

Norfolk Island fyrretræ

Kendt botanically som Araucaria heterophylla, gør Norfolk Island fyr en praktisk indendørs plante, ifølge Colorado State Universitys plante tale. Som en tropisk nåletræ har det en frodig udseende med grene vokser parallelt med gulvet. Den trives når der dyrkes i indirekte sollys og temperaturer mellem 45 og 85 grader Fahrenheit. I modsætning til andre kolde-hardy nåletræer foretrækker det indendørs forhold om vinteren som beskyttelse mod kuldeperioder.

Vinter Heath

De lime grønne blade af vinter heden kendt som Erica carnea "Gyldne stjerne" tilføjer lys farve til en have hver vinter. På andre tidspunkter af året er dens blade gylden gul. Det kommer også i live med hvide blomster i foråret. I modsætning til høje, smalle nåletræ træer, det vokser kun 10 inches høj og har den større udbredelse af en busk.

Hinoki False cypres

Hinoki falske cypres--kendt videnskabeligt som Chamaecyparis obtusa "Nana Gracilis"--er en rig grønt træ, der vokser i den typiske pyramideform af nåletræ træer. I modsætning til andre dværg træer, der kun når encifrede højder, vokser træet op til 10 fod høj med en spændvidde på 4 fødder, hvilket gør det til en bekvem vind skjold i en gryde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com