Erstatninger for høj energi vaskemiddel

July 3

Erstatninger for høj energi vaskemiddel

Høj energi (han) vaskemaskiner har tendens til at front-loading maskiner, der vaskes mere tøj bruger mindre vand. De kræver han vaskemiddel, selvom du kan lave din egen erstatter dette ved hjælp af et par husstand ingredienser. Disse vaskemiddel erstatninger er miljøvenlig, billig og effektiv. Når du bruger disse hjemmelavede rengøringsmidler, begynde med en varm eller varmt vand cyklus at tillade vaskemiddel opløses fuldstændigt.

Hjemmelavet flydende opvaskemiddel

Riv en bar af sæbe og tillader det at opløses i 4 kopper kogende vand. Kombiner det med 1 kop natriumkarbonat, 1/2 kop borax og 3 gallon af varmt vand. Rør godt, indtil blandingen er helt opløst. Lad det sidde overdækket af et låg til en dag, før du bruger den. Som det er allerede blevet opløst i vand, bør dette flydende vaskemiddel opløses i dit vasketøj lettere end pulveriserede vaskemiddel. Bruge 1 kop af vaskemiddel per vaskeri load.

Hjemmelavet pulver vaskemiddel

Blot tilføje lige dele natriumcarbonat og soap flakes til din vaskemaskine-så det fylder med varmt vand. En erstatning for sæbespåner er en revet bar af sæbe. Overalt omkring 1/2 kop sæbespåner og natriumcarbonat er tilstrækkelig for en belastning, afhængigt af størrelsen. For mere beskidt tøj eller pletter, tilføje 1/2 kop borax sammen med de andre to ingredienser. Du kan gøre store partier af denne blanding og gemme det til hurtig, hyppig brug.

Hjemmelavet pre blød

At gøre en presoak til farvede tøj, blande varmt vand med 1/2 kop af natriumcarbonat og lad det trække i 30 minutter. Så gnide nogen pletter ved hjælp af flydende sæbe.

Skyllemiddel

Sted 1 kop eddike eller 1/4 kop bagepulver til din vaskemaskine under den sidste skylning.

Naturlige pletten Flyttefirma

Til frugt og vin pletter, sættetid tøjet i mælk før vask. Fjerne blæk og blod pletter ved hjælp af hydrogenperoxid. For kaffe pletter, mix en æggeblomme med stuetemperatur varmt vand og gnid blandingen på pletten. Gnid læbestift pletter med afkortning og vask med natriumcarbonat. Fjerne rust pletter ved iblødsætning i sur mælk eller citronsaft, gnide med salt og lade det tørre i solen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com