Copper Beech Tree Bark problemer

July 3

Copper Beech Tree Bark problemer

Kobber bøgetræ er også kendt som den europæiske bøg og den lilla bøg. Det er almindeligt anvendt i Nordamerika som et storstilet landskab træ. Det vokser 70 til 80 fod høj og har en stor spredning af 50-70 fod. Nogle sorter har et grædende udseende og deres grene trail på jorden. Kobber bøg er modtagelige for den samme dødbringende sygdom som andre beeches--bøg bark sygdom som følge af uldne bøg skala. Det er mere almindeligt for ældre træer at bukke under for sygdommen end unger.

Sund Bark

Sund bøg træ bark er grålig sølv i farve og glat forholdsvis at røre ved. I foråret og sommeren, dens blege farvekontraster smukt med lilla blade af den europæisk bøg.

Skala

Skjoldlus angribe træer og haven og potteplanter ens. På grund af den voksagtigt stof de udskiller, er de også forbundet med svampe, der kan gøre betydelig skade på de pågældende anlæg. Bøgetræer er modtagelige for angreb af Cryptococcus fagisuga (C. Fagisuga). US Forest Service beskriver insekter som gul og elliptisk i form og ca 0,5 til 1,0 millimeter lang. Skjoldlus udskiller hvad der beskrives som en "woollike," hvid, voksagtig substans. Æg er lagt i midsommer og de udklækkes i sensommeren gennem tidlig vinter. Nymfer tvinge deres rørformede stilarter i bark at æde dens væsker. Disse huller tillader Nectria svamp til at indtaste den bark, som er langt mere ødelæggende end skalaen, selv om skalaen svækker træets naturlige forsvar.

Bøg Bark sygdom

Europæisk bøg er modtagelige over for infektion af Nectria coccinata. Nectria svampen frigiver sporer i bark, som lever af det og forårsage cankers til at danne. Disse cankers kan i sidste ende bælte træet, på hvilket tidspunkt kviste og grene begynder at dø, og bole (trunk) er også modtagelige for brud. Svampen har en aseksuel og en seksuel fase, hver leder udpræget forskellige. Stadiet seksuelle lægger svampen lyse røde frugtsætning organer. Disse organer er fyldt med sække, hvoraf hver indeholder otte sporer. Sække modnes i efteråret og frigive deres sporer, når de er fugtige. Ukønnet Stadium ser hvide og næsten skællet; den kan forveksles med skjoldlus. Sporerne er frigivet midsommer indtil efteråret og er let spredes med vinden.

Ser for rød-brun døde pletter kaldes "Bliv steder." Disse er de første symptomer på Nectria infektion.

Andre insekter og sygdomme

Skjoldlus åbne døren for andre nedbrydende organismer at indtaste træ. Hypoxylon bakterier Indtast afgrenet under død bark og er blandt de første til at invadere angrebne træer. Ambrosia biller og stramt rot fungus er andre problemer. Xylococculus betulae oprette defekter på unge bøg træ stængler, og svækket, ru bark er let angrebet af bøg skala, så inficeret med Nectria; inficerede træer vil ikke nå modenhed.

Behandling

Fjerne skjoldlus hurtigst muligt ved at sprøjte dem med vand fra en slange. Afhængigt af størrelsen af træet, kan dette være muligt at gøre selv. Overvåge træet, indtil du ikke længere se nogen skjoldlus. Mariehøns og nematoder er gavnlige insekter, der lever stærkt af skjoldlus. Hvis disse foranstaltninger er ineffektive, bør et insekticid anvendes. Din lokale County udvidelse Office er et væld af oplysninger om træ sygdomme og behandlinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com