Naturlig Dam behandling

July 4

Naturlig Dam behandling

Den havebassinet bliver en stadig mere populære projekt end kan tilføje forskellige og ro til en udendørs landskab. At opnå en krystalklar Dam er muligt, selv uden brug af skrappe kemikalier og behandlinger. Især hvis din dam er vært for fisk og planter, ønsker du at undgå at forstyrre deres miljø med kemikalier som muligt. Her er nogle naturlige Dam behandlinger, der vil holde din Dam klart, dine fisk glade og dine planter grøn.

Byg halm

En Byg halm behandling er en af de nemmeste naturlige Dam behandlinger til at udføre. Plus har det fordelen at være billigt så godt. Du kan købe Byg halm på din lokale Dam butik eller prøve online hvis du har problemer med at finde den. Byg halm virker ved at frigive kemikalier, der forhindrer dannelsen af alger som de det nedbrydes. Et groft skøn er der 4 oz. Byg halm vil behandle en dam af op til 800 gallons. For en større Dam, justere mængden af byg i andelen. For eksempel, i en 1600 gallon Dam, ville du bruge 8 ounce af byg. Nogle Byg halm kommer inddæmmet i en mesh pakke, men hvis du køber det løs, kan du bruge de trådnet poser, der frugt kommer pakket i på købmandsforretninger. Vejer sækken med nogle klipper og synker det til bunden af din dam. Gentag hver fire måneder for at holde vandet fri for alger.

Vandplanter

Vand planter hjælp absorbere affald produkter fremstillet af fisk og andre vandlevende dyr. Disse planter bidrage til at bevare naturlige Dam balance ved at tilføje ilt til vandet. De giver også skygge for dine fisk. Kontakt din lokale Dam levering butik som arter ville fungerer bedst sammen med din Dam størrelse og fisk valg.

Korrekt fodring

Dette er en vigtig del af naturlig Dam behandling, at de fleste vand gartnere glemmer. Den ekstra mad efterladt efter en feed synker til bunden af dammen, hvor det henfalder og indfører uønskede kemikalier i dammen økosystem. Dette kan også føre til algevækst. Følg en ekspert retningslinjer om, hvordan ofte og det beløb du fodrer dine fisk.

Skimme

Sørg for at holde blade og andet snavs ud af vandet. Køb en net og skimme overfladen af vandet hver par dage, oftere i efteråret. At få på de mindre muck, tage en haven rake og binde et stykke ostelærred til det. Derefter bruge dette som en si til at øse op eventuelle efterladenskaber, der har indsamlet på bunden af dammen.

Beluftning

En vand-funktionen, som et vandfald og springvand, hjælper oxygenat vandet og holde det tilsat kulsyre. Det er sundere for både fisk og planter, samt forsinke vækst af alger.

Biologiske Filter

Et biologisk filter virker ved at filtrere vandet gennem et medium fyldt med gavnlige bakterier. Mediet kan være andet end stykker af plastic eller runde kugler. Disse filtre har også en slags belaste element, såsom en trækul skærmen, der hjælper fælde større partikler.

Bakteriel behandlinger

Der er en række af bakteriel behandlinger, som du kan føje til Dam vand. Disse er normalt kolonier af gavnlige bakterier suspenderet i en løsning, som du tilføjer i fortyndede doser. De virker ved at nedbryde de skadelige elementer i det vand, der bidrager til algevækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com