Sådan Care for Pecan træer i Louisiana

October 9

Sådan Care for Pecan træer i Louisiana

Planteskoler i Louisiana bære en bred vifte af pecan træer, ikke alle af dem tilpasses vokser i staten, ifølge agerdyrkere med Louisiana State University. Kigge efter sorter, er resistente over for skurv sygdom, som kan være et problem i Louisiana. Pecan sorter at overveje omfatter Candy, Elliott og Sumner. En anden faktor til at overveje, når de vokser din Louisiana pecan træ er, at det kræver et andet pecan træ inden for 1/4 mile for krydsbestøvning.

Instruktioner

•RID jord, inden for en 3-fod fra pecan træ, ukrudt. Holde området weed-fri til at reducere konkurrencen for vand og jord næringsstoffer.

•Tilvejebringelse pecan træ med den passende mængde vand for sin alder. For det første år, give pecan-træet en gallon vand om dagen. Modne træer kræver 100 gallon vand, undtagen i den varme Louisiana sommer når du skal give det med 250 gallon en dag.

•Fertilize første år pecan træ i juni, med 1/2 lb af ammonium sulfat. Hvis vejret er særlig varm i dit område af Louisiana i juni, anvendelse af gødning tidligt om morgenen eller sent på dagen. Hvis dit træ ikke vokser hurtigt, ikke gøde det. Modne træer kræver 1 kop af 21-0-0 gødning pr. tomme af pecan træ trunk diameter. Anvendelse af gødning i April, maj og juni spredning det under træet på drop-linje. Vand træet, som du normalt gør for at suge gødningen i jorden.

•Prevent pecan træ zinkmangel, som er fælles i Louisiana pekannødder. Spray træets løv, med en oploesning indeholdende 4 tsk flydende zink nitrat og 1 gallon af vand, indtil det dryppende. Gøre den første ansøgning ved det første tegn på blade og Gentag program hver to uger før den første uge i juni. Træet ikke spray under den varmeste del af dagen, da det kan brænde bladene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com