Hvilke stater vokser de fleste Popcorn?

March 7

Der er ikke noget som lugten af frisk poppet popcorn - medmindre det er smagen af det smurt passer til. Mellemmåltider på det er et ritual, filmen igangværende, og mikrobølgeovn en pose hjemme tager kun to minutter. Purister gøre det på stovetop. Højt fiberindhold, det er faktisk godt for dig, minus tonsvis af smør. Ingen wonder popcorn er en stor landbrugsprodukt i USA. Det nøjagtige beløb af popcorn opdrættet i enkelte stater varierer fra år til år, men her er nogle af de konsekvente top producenter.

Nebraska

Ifølge Federal Register tog Nebraska toppen udmærkelse i popcorn produktion i 2008. Mens majs bælte stater har altid produceret hovedparten af landets popcorn, Nebraskas udbytter har tendens til at være højere på grund af vanding af størstedelen af sine popcorn felter. I 2008, blev $966,515,120 værd af unpopped popcorn solgt i landet, 90 procent af som er bestemt til eget forbrug.

Indiana

For 2008 blev Indiana runner-up i popcorn produktion. På Indiana's Purdue University landbruget eksperiment Station, er "Hybrid Popcorn ydeevne forsøg" gennemført. Mere popcorn er forbrugt i efteråret end noget andet tidspunkt af året. Mindre popcorn er forbrugt i sommermånederne.

Illinois

Tredje sted i 2008, Illinois er hjemsted for amerikanske Popcorn Board. Denne non-profit organisation, med finansiering fra popcorn avlere, "bestræber sig på at øge bevidstheden om amerikanske popcorn som en alsidig, hele korn snack via indenlandske og internationale marketingaktiviteter." USA producerer størstedelen af verdens popcorn, og stadig er det største marked for produktet. Årligt forbrug svarer til 52 Potter om året for hver person i USA

Ohio

Den fjerde-plads finisher for 2008, Ohio har en lang historie af popcorn produktion. Ifølge de Toledo, Ohio-baserede Center for Innovative fødevareteknologi, i 2006 kontraktpriser i tilstanden varierede fra $12,50 en centner (cwt eller 100 pounds) til $15.25 cwt, afhængigt af sorten popcorn. Omtrent 70 procent af popcorn er spist hjemme, med de andre 30 procent er forbrugt på spillesteder som sportsarenaer, messer, skoler og selvfølgelig på film.

Iowa

Når de største popcorn producenter i USA, Iowa faldt til femtepladsen i 2008. I 1940 ' erne, før indførelsen af hybridsorter, førte Iowa landet når open-bestøvning var den primære voksende metode.

Andre stater

Kentucky, Michigan, Kansas og Missouri også producere betydelige mængder af popcorn, ifølge amerikanske Popcorn Board.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com