Sådan får du polyurethan ud af en skjorte

July 6

Sådan får du polyurethan ud af en skjorte

Polyuretan er et populært plast med en bred vifte af kommercielle anvendelser. Chancerne er du iført, sidder eller rørende noget, der indeholder den. Ud over almindelige husholdningsprodukter, såsom armbåndsur stropper, Sædehynder og elektroniske casing, bruges polyurethan i mange farvning agenter for træ og andre produkter. Afhængigt af hvilken type af polyurethan fik på tøjet, og afhængigt af materiale, tøj er lavet af, er det ofte muligt at gemme en skjorte fra papirkurven.

Instruktioner

Polyurethan maling eller pletten

•Tag overskydende pletten med en gummi skraber. Skrabe mod midten af pletten, løfte skraber væk, og tør den. Rotere og Gentag. Skrab ikke helt på tværs af pletten som dette kan sprede den.

•Brug kniven af en skarp kniv til at skrabe ud af top-mest lag af stof, forudsat at pletten er kun på overfladen af stoffet, og at det ikke har gennemblødt gennem. Hvis pletten er uændret efter en håndfuld skrammer, stoppe denne proces og gå videre til næste trin.

•Applicer acetone direkte på pletten, krat, og lad sidde i 5-10 minutter. Skyl grundigt med vand.

•Soak plet i fortynder for 10 til 20 minutter, forudsat at pletten ikke forsvinder, derefter skrabe stammen fra overfladen og skyl grundigt.

•Soak skjorte i en blegemiddelopløsning af én del blegemiddel, 10 dele vand i 30 minutter, forudsat at pletten ikke forsvinder, og at skjorten kan være bleget,

Smeltet polyurethan

•Applicer enhver fælles pletter remover og køre det gennem vask og lad lufttørre. Dette er at forberede tøj ved at fjerne enhver klæbemidler, farve agenter eller andre sådanne materialer der fik på skjorten på samme tid, ikke men som er polyurethan.

•Pry under en kant af plastic omhyggeligt med en skarp kniv, forudsat at plast tilslører vævning af stoffet. Tryk ikke gennem stoffet. Når en kant af det er blevet løftet fri af skjorte, resten vil skræl som stærke bånd.

•Scrape blade med en skarp kniv hele pletten, forsigtigt fjerne det øverste lag af stof, forudsat at den smeltede plast ikke tilsløre vævningen af stoffet. Gentag indtil enten enkelte stykker af plast kan være pillet ned, eller plast er fjernet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com