Hvordan at forynge døende Cymbidium

July 7

Hvordan at forynge døende Cymbidium

Cymbidium orkideer er jordbaseret, hvilket betyder, at de har deres fødder solidt i jorden og ikke vokser på træerne. Der er mere end 50 dyrkede arter, hvoraf mange er fundet i tropiske til subtropiske dele af Asien og Australien. En god bark blanding er ideel til potteplanter cymbidium orkideer, som også har brug for varme dagtimerne temperatur og aftenen temperaturer på 50 til 65 grader Fahrenheit. Orkideer kræver moderat, indirekte lys og moderat vand. Cymbidium orkideer producere blomsterspyd af meget prangende blomstrer med passende gødning. Som enhver plante, kan orkidé blive byttedyr for sygdomme, som regel en virus eller svamp. Virale sygdomme såsom mosaic virus kan ikke helbredes og anlægget skal destrueres.

Instruktioner

•Kontrollér anlæg til insekter, der kan være årsag til at mislykkes. De fleste insekter kan skylles eller pillet ned anlægget eller du kan sprøjte hver uge med en insekticid sæbe spray. Afbrød brugt blomstrer

•Forbind-pot orkidé. Fyld en gryde tredjedel fuld ved hjælp af en orkidé blanding af fir bark. Fjern orkidé fra sin gamle pot og kontrollere rødder for rådne steder. Tør grensakse med alkohol mellem nedskæringer og sveske off enhver beskadiget eller misfarvet rødder. Afbrød nederst tredjedel af roden masse.

•Anvend en skarp kniv til at opdele pærer. Et sundt sektionen skal have to til tre pærer med sunde rødder og skud. Sever pærer med en kniv, der er blevet steriliseret med alkohol. Vælg den mest sunde sektion til at plante.

•Sæt orkidé i gryden og fyld resten af vejen med orkidé-mix. Sætte orkidé i en svagt oplyste område med temperaturer på mindst 70 grader Fahrenheit i en uge. Tåge bladene hver dag og flytte det til en placering med indirekte lys i en uge.

•Kapacitet med rent vand hver syv til 10 dage. Vand fra hanen kan forværre plantens tilstand.

•Placer anlægget i vask og vand, indtil vandet strømmer ud af drænhuller en gang hver måned. Denne proces skylninger plante til siver ud nogen salt oprustning i jorden.

•Applicer 1/4 tsk af gødning pr. uge blandet i 1/4 qt. af vand. Bruge high-kvælstof gødning fra januar til August, og de resterende måneder gælder en lav-kvælstof gødning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com