Hvordan man opbygger Split Log trin på en bjergskråning

July 7

Der er flere måder at gøre en gangbro op en bjergside. En, der giver en robust, rustikke udseende er et sæt af split log trin, komplet med en grapevine Håndliste. Hvis logfilerne er varmebehandlet og derefter givet to frakker i klar akryl fugemasse før du indstiller dem i jorden og nivellering dem, vil de sidste mange år.

Instruktioner

•Find et område på din skrænt, der "rullende," snarere går lige op ad bakken. Disse naturlige landinger vil gøre din gangbro passer ind i landskabet og vil gøre det meget lettere for dig at bygge en iøjnefaldende trappe med stabil fod.

•Start i bunden af din bjergskråning. Grave ud en to til tre fødder WAN, nivellering det ved at tilføje fyld, hvor det er for lavt og at fjerne materiale, der stikker ud for højt. Brug et vaterpas til at være sikker på du har et niveau base.

•Paint alle dine ovntørret split logfiler med en klar akryl fugemasse. Dette sikrer længere levetid for din trappe ved at forhindre insekter og vejr fra at ødelægge dine logfiler. Tillad for at tørre natten over eller op til 48 timer. Giv logs en anden frakke af fugemasse og tør i yderligere 24 til 48 timer.

•Pour sand ind på basen, så lå logfiler i flade side op i sandet med kortere og smallere enderne af logfilerne vender sparkeplade eller bagsiden af trinnet og bredere ender vender den person, der benytter trappen. Tamp logs tæt sammen med en gummihammer. Børste yderligere sand over logfiler, når de er sat på plads og feje overskydende.

•Gentag hvert trin indtil din trappe er så længe du har brug for det at være. Vær sikker på at overlappe det næste skridt op af mindst halvdelen af længden af det foregående trin. Dette sikrer en stabil trappe, der ikke vil vrikke eller rock malplaceret nemt.

•Weave tre dele af grapevine sammen for at lave et "reb" længden af hældningen på trappen. Plante hver kosteskaft to fod dybe, en i bunden af trappen, en på toppen og to fordelt jævnt mellem top og bund. Vedhæfte grapevine fra toppen til bunden af trappen.

Tips & advarsler

  • Bruge ovntørrede logfiler og give dem to frakker i klar akryl fugemasse før om din trappe.
  • Arbejde fra bund til top, overlappende hvert niveau af halvdelen af længden af logfilerne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com