Udskrive blad identifikation Guide

July 8

Udskrive blad identifikation Guide

Bladet udskriver giver en vifte af værdifulde oplysninger bruges til at foretage en identifikation. For at identificere et blad ved hjælp af et blad print, ser for visse identificere karakteristika. Når du har en liste over disse attributter, skal du bruge et gartneri softwarevejledning eller online database til at afslutte din søgning.

Bladpladen

Den første del af blad print til at se på, når du foretager en identifikation er bladpladen. Blade af bladet refererer til den faktiske form af bladet. For eksempel, har en ahornblad flere (normalt fem) separate blade, mens en blomstring pære har kun én vinge. Se på blade print og Bemærk størrelsen af bladet og dets generelle form. Undertiden varierer bladpladen i størrelse afhængig af sin modenhed og arter. Eg blade er berygtet for variation i blad form og størrelse, selv når de er fra det samme træ.

Bladranden

Når du laver print blad identifikation, er det andet skridt at analysere bladranden. Bladranden er den ydre kant af bladet. Nogle bladrande bliver glat, mens andre bliver urolig og saw-lignende. Derudover er antallet og placeringen af lapper (hvis bladet er adskilt i enderne) også relevant for at gøre blad margen identifikation. Men der er omkring 18 forskellige slags bladrande, så det er bedst at bruge en guide til at gøre en positiv identifikation af bladranden (Se afsnittet ressourcer).

Ribber

Den næste indikator til at foretage en identifikation fra en print blad er ribber. Venerne i bladene vil danne et mønster, der er synlige på overfladen af bladet. Midtribbe er den vigtigste vene, der løber op i midten af bladpladen. Imidlertid være opmærksomme på det mønster af venerne, der løber Midtribbe at foretage en identifikation. For eksempel, håndformede ribber synes at komme sammen (Ahornblade er gode eksempler på dette). Finnede ribber vises svarende til håndformede blade vener, men forskellen er, at de danner ranke linjer (mange sorter af egeløv udstille dette mønster). Endelig, ribber kan synes meget tæt på hinanden og kan vises at udstille mindre af en forgrenet struktur. Dette er kendt som parallel blad vene struktur og er set i mange blomstrende frugttræer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com