Hvordan man laver Blackout vindue belægninger

July 11

Hvordan man laver Blackout vindue belægninger

Natholdet arbejdere, og alle andre, der har bør for at sove i dagtimerne, hvile bedre i et mørkt rum. Men på en lys dag, selv tunge gardiner vil ikke blokere for hver stråle af sollys. For en god nats søvn i løbet af dagen, bruge blackout vindue belægninger. Mørklægningsgardiner er dyre at købe, men med de rigtige materialer, kan du lave din egen der passer inde i vindueskarmen og arbejde med dine gardiner til helt mørkere dit soveværelse.

Instruktioner

•Sæt en sektion af avisen over vinduet og tape det på plads, med avisen kanter mod vinduesrammen. Dække hele vinduet, og sørg for papiret går hele vejen til vinduesrammen. Tape stykker sikkert sammen fordi avisen er mønster for din vinduesskærm. Skræl aviser ud den rude indramme og drej de klistrede ender under.

•Center jeres mønster på pap og tegne en kontur omkring mønsteret. Skær de overskydende pap med hobbykniv eller saks.

•Spread ud i aviser og lægges pap på toppen, med den indvendige side opad. (Dette trin vil ikke være nødvendigt, hvis du bruger vandtæt Røghætte-bestyrelsen.) Ryste den sorte maling kan, indtil det er ordentligt blandet. Holder kan 8 inches væk fra karton, sprøjte et jævnt lag af sort maling over hele overfladen. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Drej pap over ryste andet kan maling--farvet kan maling, der matcher bygningens udvendige-- og sprøjte et jævnt lag over hele ydre overflade. Den malede pap overflade vil se langt mere professionelle end umalet pap fra den udvendige leder.

•Anbring vinduesskærm i vinduesrammen ved at holde dækken og presser lige i. Dækningen bør passe stramt nok at det forbliver på plads. Men hvis pap vinduesskærm glider ud, tape det sikkert til vinduesrammen med 2-tommer strimler af tape.

Tips & advarsler

  • Forvandle en almindelig rulle skygge til en blackout behandling, ved hjælp af magnetiske strimler på begge sidekanterne af vindueskarmen og siderne af blinds.
  • Sikre du ser nok dagslys dagligt for at opretholde et sundt niveau af d-vitamin.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com