Hvordan man dyrker en Qat

July 11

QAT, også kendt som catha edulis eller khat, er en lille, langsomt voksende træ, indigineous til Afrika. Det kan vokse i nogen varme, tørre klima eller indendørs, men bør sikres ikke til kingsize. Selv om det er lovligt at dyrke qat i de fleste områder, er der et par steder som Sydafrika og Missouri hvor qat vækst er forbudt. Dette skyldes, at indtagelse af qat bladene producerer amfetamin virkning. Når ubenyttet nemlig nefarious formål, men kan qat anlægget være en pryd busk eller lille træ.

Instruktioner

•Fyld frø bakke med en gratis-dræning blandingen som gartneri sand, cactus kompost eller vermiculit. Skubbe qat frø ca 3/4 tommer i blandingen og dæmpe med vand. Holde frø bakke i et varmt sted direkte sollys. Når jord mix bliver helt tør, tåge det med vand. Dette kan være dagligt eller hver par dage afhængig af dit klima. Qat frø vil spire i omkring en uge. Når sætteplante kommer oppe, rotere dagligt da planten vil vokse mod en lyskilde. Fortsætte med periodiske dug indtil qat sætteplante er 3 til 5 inches høj.

•Sæt en tomme af grus i bunden af en pot store nok til at rumme qat anlægget for de næste tre år. Derefter udfylde puljen med en blanding af huset plante kompost og perlite. Transplantation sætteplante til midten af puljen, mens du er omhyggelig med ikke at forstyrre rødderne. Lægge mere grus på toppen af kompost/perlite blandingen omkring sætteplante.

•Kapacitet ca en gang om ugen. Hvis qat bladene begynder at visne, vand mere regelmæssigt. Som qat planten vokser, kan det blive topstyret og kræver en indsats at holde det fra at falde over.

•Efter tre år, qat anlægget er klar til omplantning udenfor, selv om du kan fortsætte med at holde det som en indendørs busk, hvis dit område er udsat for frost. Når omplantning, altid passe på ikke at beskadige rodsystemet overdrevent. Dette er en af de hurtigste måder at dræbe din qat plante.

Tips & advarsler

  • Før plantning qat, check for at se om det er lovligt at dyrke denne plante i dit område. De fleste amerikanske stater tillader qat vækst, men ikke alle.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com