Mahogni træ behandling

July 13

Mahogni træ behandling

Mahogni er navnet for forskellige arter af straight-korn, mørke hårdttræ med en rødlig-brun stemmer, der bliver mørkner med tiden. I dag, kommer mahogni hovedsagelig fra Afrika og fra bæredygtige skove i Indonesien. Mahogni modstår naturligvis nogle skadedyr og træ rådner. Stammerne kan vokse til 2 yards bred og give brede planker, der er perfekt til indendørs møbler, musikinstrumenter som klaverer, havemøbler og udendørs dæk. Når du behandler mahogni, anvender du en agent, som regel en væske eller varme, for at give det et længere liv eller beskytte den mod de elementer og skadedyr.

Indendørs møbler

Mahogni er oftest bruges til at gøre indendørs møbler. Det betragtes som en af de mest smukke og holdbare møbler Woods, men på grund af overudnyttelse, ægte mahogni bliver sværere at finde. Det sker ofte i antikviteter, især dem, der stammer fra kolonitiden. At holde mahogni i god stand, støv ofte og ren mad eller drikke spild straks med en fugtig klud, derefter repolish med et specielt formuleret til mahogni træ møbelpolish. Der er særlige pudse for klaver mahogni. En polsk med masser af carnauba olie og nogle bivoks vil vare i lang tid, så du skal kun støv og buff med en blød klud mellem programmer til at opretholde glans. Bruge en coaster, mat eller trivet, når du placerer mad og drikke på en mahogni overflade. Gør ikke sted eller gummi eller syntetiske materialer direkte på træ, fordi kemikalier i disse kan skade finish. Holde træet væk fra direkte kontakt med varme eller air conditioning, fordi disse kan tørre træet og skader finish. Undgå direkte kontakt med sollys, som kan blege træ farve og tør og skade finish.

Virksomheder, der gør mahognimøbler behandle savet tømmer før fremstilling. Fugtighed og woodworm, hvilket er larver af et træ soegeren såsom biller, snudebiller, termitter og møl, er de største trusler mod kvaliteten af mahogni. For at bekæmpe disse, fabrikanter vil anvende en kemisk bekæmpelse woodworm behandling, tør uønskede fugtighed i en træ ovn derefter muligvis igen anvende kemisk behandling, efterfulgt af en iblødsætning i et træ protectant som bionedbrydeligt deltamethrin fortyndet med vand og lys olie. Tømmer er derefter lov til at tørre før fremstilling.

Udendørs møbler

Udendørs møbler er lavet primært af mahogni og teak. På 60 til 80 år, teak har ca dobbelt liv af mahogni, som har en levetid på 30 til 40 år, og teak er mindre modstandsdygtige over for forfald. Dog kan udendørs mahognimøbler holde en farvet træ konserveringsmiddel eller male, mens teak kan ikke på grund af sin høje mineral og silica indhold. Skylninger med vand og nedbør vil til sidst vaskes væk de røde toner i mahogni. Udtalelser variere om at behandle udendørs mahogni eller ej. Nogle leverandører af mahogni til udendørs brug sige, det er unødvendigt at behandle udendørs mahognimøbler. Hvis venstre ubehandlet, vil det udvikle en sølv-grå og til sidst en mørkere grå patina. Men for at forlænge dens liv og holde den oprindelige farve, Maine-baserede Weatherend ejendom møbler tyder på, at give udendørs mahognimøbler en grundig rengøring og slibning, efterfulgt af anvendelse af et træbeskyttelsesmiddel.

Udendørs dæk

Udendørs mahogni dæk skal være restained og malet med jævne mellemrum for at forlænge deres liv. De kan også blive behandlet med en enkel klar sealer hvert forår, før de bliver udsat for tunge brug. Mahogni fra Central og Sydamerika og Caribien er især værdsat for pyntede på grund af sin røde støbt og densitet, som gør det resistent over for revner eller opdeling. Når du foretager reparationer, fungerer robust rustfri søm eller skruer bedst sammen med denne tætte hårdttræ. Mahogni er dyrere end trykimprægneret tømmer for pyntede.

Entreprenører varierer på hvad slags klart træ sealer eller fjern træ finish (CWF) til at bruge. En entreprenør anbefaler en dyb-gennemtrængende olie, efterfulgt af en låsning topcoat, der ikke knæk eller skræl. De fleste anbefale opholder sig væk fra enhver form for CWF på grund af tendensen til at skrælle og behovet for en tidskrævende årlige re-do.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com