Sådan Stop kondens i et opbevaringsrum

July 14

Sådan Stop kondens i et opbevaringsrum

Kondens kan dannes på næsten alle overflader og kan føre til skimmel og meldug, som kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Derudover kan kondens føre til træ rådner og peeling eller blærer af maling. Heldigvis der findes skridt du kan tage for at forhindre kondens i dit opbevaringsrum.

Instruktioner

•Køre den en affugter. Affugtere er designet til at fjerne fugt fra luften. Affugtere er særligt effektive i fysisk begrænsede områder, såsom et opbevaringsrum. Funktioner til at kigge efter, når de køber en affugter omfatter en automatisk justerbare humistat, automatisk slukning og signallys til at indikere en fuld drypbakken.

•Installer storm windows. Kondens formularer på windows som den varme luft inde kommer i kontakt med den kolde luft udenfor. Storm windows tilføjer et ekstra lag af glas mellem varm og kold luft, hjælpe med at forhindre kondens. Når du køber storm windows, ser for glas, der har en høj kondens modstand (CR) karakter. CR ratings spænder fra 1 til 100. Jo højere tal, jo bedre produktet er at forhindre kondens.

•Installer en dampspærre under gulvet i opbevaringsrum. Vapor barrierer hjælpe med at forhindre bevægelse af fugt gennem gulvet og ind i opbevaringsrum. Dette, til gengæld hjælper med at forhindre kondens. Når du køber en dampspærre, kigge efter vapor hindringer med en permeabilitet på 0,5 eller derunder.

•Kontroller at tørretumblere er ventileret udenfor og ikke ind i opbevaringsrum. Derudover skal udsugnings, Petroleum ovne og gas logfiler være udluftet til udendørs.

•Forøgelse omsætning og ventilation. Åbne vinduer i opbevaringsrum når det er muligt og køre en fan.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com