Wireless vs Hardwired Home Security Systems

July 15

Wireless vs Hardwired Home Security Systems

Hvis du tænker på at få et alarmsystem, vil dine første spørgsmål sandsynligvis være om at få et kabelforbundet eller trådløst system. Begge tilbyder fordele og ulemper. Hvis du er ved at bygge dit hjem bør du overveje at få en hardwired system eller en hybridsystem.

Hardwired System

Disse systemer har en ledning går til hvert vindue, dør, motion, brand og andre sensorer. De er derfor meget vanskeligt at installere i eksisterende strukturer.

Omkostninger forskelle

Mens hardwired system omkostninger er lavere, vil installation omkostninger langt opvejer et trådløst system, hvis du installerer det i et eksisterende hjem. Men de betragtes som lidt mere sikker og har lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Sensor gruppering

Ud over problemer med installation har hardwired systemer normalt kun seks til otte zoner. Zonerne er systemet overvåger, så hvis du har mere end seks eller otte sensorer i dit hjem sensorer skal grupperes sammen på én zone.

Ulemper ved gruppering

Når sensorer er grupperet sammen gør det det sværere at foretage fejlfinding af en dårlig sensor. Også, vil det gøre det vanskeligere at afgøre hvor indbrud har fundet sted, hvis du er hjemme under et indbrud.

Trådløse systemer

Trådløse systemer har en trådløs sensor ved hver åbning. Ild, bevægelse, glas pause og andre sensorer er trådløse så godt. Trådløse systemer er nemmere at installere, og de kan blive fjernet fra hjemmet, når du flytter. Dog da hver sensor har et batteri vil du skulle erstatte dem hvert år.

Trådløse zoner

Trådløs sikkerhedssystemer kan købes med mange zoner. En 24-zone-systemet vil overvåge 24 sensorer; da trådløse sensorer ikke er sammenbyggede, vil du ved, præcis hvilke sensor er blevet udløst. Der er systemer, der højlydt fortælle dig hvilken sensor blev udløst, disse kaldes talende enheder. Også, du kan købe en key fob, som vil tillade dig at arm og frakoble dit system på afstand; mange nøgleringe har en panik-knap, som vil underrette din overvågning facilitet til at indkalde politi eller ambulance.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com