Hvorfor er min vegetabilske plante bladene bliver gule?

July 15

Hvorfor er min vegetabilske plante bladene bliver gule?

Køkkenhaver producere en dusør af friske råvarer, men de er ikke uden problemer. Et af de mest almindeligt observerede vegetabilske haven problemer er gule blade på planterne. Gule blade kan indikere problemer, nogle mindre og nogle alvorlige. Hurtig behandling af problemet er nøglen i at redde din køkkenhave.

Sygdom

Vegetabilske planter er ofte plaget med sygdom. Meldug, bladpletter, rot, visnesyge og vira er blot nogle af de sygdomme, der kan udvikle sig på dine planter. Svampe, bakterier og parasitter transporterer sygdom er de hyppigste årsager. Bortset fra gule blade, andre tegn på sygdom i din vegetabilske planter omfatter andre nuancer af misfarvning af løvet og grøntsager selv, klæg eller rørstrømsk plantedele, pletter og skorper på planter og visne blade eller frugter på planterne. Behandling varierer efter sygdom, men kan omfatte brug af fungicider, pesticider og selektiv ophævelse af syge planter.

Befrugtning

Dårlig jord er en anden grund blade bliver gule. Korrekt forberedelse og befrugtende haven hjælper med at forhindre dette problem. Brug god havejord sammen med en høj kvalitet muldlag. Bruge en gødning, der indeholder kvælstof, fosfor og kalium. Forkæl din have med organiske kilder til mineraler som benmel, blodmel, Lucerne, kulsukker og knust æggeskaller. Kompost nedploejes i jorden før plantning tilføjer ernæring til dyrkning af planter, mens behandling af regelmæssigt med gødning kosttilskud forarmet jord mineraler.

Vand

Forkert fugtniveau producere undertiden gulfarvning vegetabilske plante blade. Det kan betyde, at planterne ikke får vand nok. Vand en gang eller to gange dagligt, at holde jorden fugtig til dyrkning af planter. Forskning fugt behov hos de enkelte vegetabilske planter du vokser. For meget vand kan også forårsage gullige blade. Holde jorden fugtig, men aldrig tillade jord bliver klæg eller mudret. Sprinklere er én måde at opnå ordentlig fugt, som de kan indstilles på timere til vandet på visse tidspunkter af dagen for angivne perioder af vanding.

Skadedyr

Skadedyr er en kendsgerning, når dyrke grøntsager. Skadedyr, herunder nematoder, bladlus, hvide fluer og mider, angribe haver og foder på de vegetabilske planter. Sammen med Gulnede blade, skadedyr også forårsage krøllede blade, plettet blade og visne blade. Behandle haven skadedyr gennem brug af insekticider, insekticid sæbe, gavnlige insekter eller ved at dyrke planter, der frastøder skadedyr i og i nærheden af din have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com