Ideer til en have omkring en Pool dæk

July 15

Ideer til en have omkring en Pool dæk

Tage en oprindelige tilgang, når du udformer en have omkring en pool dæk. Du behøver ikke at plante geometriske rækker eller en travl cottage garden. Genopfinde din poolområde som et tropisk paradis, et minimalistisk oasis, en bevægelig fest eller en anden slags pool helt. Uanset hvad dit design, huske et par grundlæggende regler: undgå at bruge løvfældende træer at drop blade i poolen. ikke planlægge skrånende haven senge, der sender afstrømning i vandet; integrere haven område med pool og hjem arkitektur; og holde det lav vedligeholdelse.

Minimalistisk Cool Pool

En moderne swimmingpool og dæk ser bedst med en simpel behandling men det betyder ikke, spartansk. Når den pool coping er beton eller sten, bryde op en konkret dæk i asfaltudlæggere omgivet af Bermuda græs eller en anden hårdføre græsplæne græs, der er let på øjet og fødder. Udvide begrebet dæk til haven område. Plant pyntegræsser og buske, afbrudt af et par containere eller små senge af reblooming daylilies. Resultatet vil være en unfussy look at supplere en moderne swimmingpool og dæk, der kræver minimal vedligeholdelse.

Grønne marked Pool Deck

Kant en træ pool dæk med løftede plantageejere i træ rammer og vokse familiens dagligvarer ved swimmingpoolen. Brug den samme træ som pooldækket for at bygge plante. Site dem så enhver afstrømning i en rainstorm eller fra regelmæssig vanding ikke kan sive ind i puljen. Placer espalier på hver af de fire sider af pooldækket for tomat og bean vinstokke. Plante honeysuckle at tiltrække bestøvende bier og en bevoksning af gigantiske solsikker for deres visuelle appel og rigelige frø. Sæt jordbær gryder langs en solrig kant af dækket. Vokse salat, ærter, gulerødder, grønne løg, radiser--hvad din familie kan lide at spise grøntsager. Plante nasturtiums og morgenfruer blandt grøntsagerne til at afskrække skadedyr.

Tropical Retreat

Gøre baghaven til en tropisk ø. Kør den træ dæk lige op til kanten af bassinet. I stedet for formelle coping, bruge flade, ujævn lava sten for at omgiver swimmingpoolen og bygge en palm-stråtag eller et bliktag over et hjørne på dækket. Træne orkideer tillægger nogen træer i swimmingpool-området og hænge orkidé gryder fra afstivninger. Udbudt en hængekøje. Plante nogle blomstrende vinstokke som Akantus, jade vin eller kaprifolier og en bevoksning af bambus eller hibiscus buske. Tilføje en boblende springvand eller et lille vandfald og efterlade forstæderne.

Efter poolhave

En pool forbi sin prime kan være en kandidat til at blive erstattet af en have. Erstatte en aldrende glasfiber pool og revnet beton dæk med en skov idyl komplet med lily Dam eller en reflekterende pool kantet af trædesten og overløb med pletter af vilde blomster, sommerfugl buske og årlige senge. Ændre blomsterne i løbet af sæsonen fra tulipaner til daylilies til mums. Guffe i et par hostas for mørk grøn og broget løv og plante bregner langs vandkanten. Klart nok plads til en stepping sten cirkel til at holde en forvitret træ bord og stole eller sten bænke. Tilføje et vandfald eller et springvand til dammen og sidde på kanten til at Dingle dine fødder i vandet på en varm sommereftermiddag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com