Bruger til papkasser

October 14

Bruger til papkasser

Bruger til papkasser strækker sig langt ud over blot gemme ubrugte varer hele året. En simpel shopping tur til købmanden kan efterlade dig med en bred vifte af papkasser i et sortiment af størrelser og stilarter. Disse bokse kan derefter bruges i hjemmet, kontoret eller garage for at forenkle opgaver som rengøring og organisere eller beyond for håndværk og underholdende børn.

Rengøring

Papkasser fungere som buffere mod rengøring, maling eller farvning løsninger. Skære boksen til at passe over et bestemt element, såsom et dørhåndtag eller glas og lægge den papkasse over overfladen du ønsker at beskytte. Derefter blot maling, bejdse, eller rense den nærliggende overflade. Dette fungerer godt for projekter ligesom malerarbejde en glas-paneler dør. Lægge papkasse flaps mod væggen for at beskytte maling finish, mens du maling eller pletten støbning og gulve.

Brug store papkasser til at beskytte arbejdsområder fra drypper og udslip under maling projekter. Skære limet kanter eller sømme og lægge kassen fladt til at beskytte en tabel eller en bænk. Tillade enhver maling udslip til tørre og derefter smide dem i skraldespanden. Du kan også bruge papkasser til at beskytte gulve i mudrooms eller garager. Mens i garagen eller arbejde skuret, papkasser holde små trim eller træ negle for at undgå ved et uheld at ramme fingrene med en hammer. Indsæt søm i boksen, Placer sømmet på det ønskede sted på overfladen og holde pap brik, mens du hammer søm på plads.

En uventet brug for papkasser er at skabe disponible kat affald bokse fra et stort korn boks. Fyld kassen med affald og når det drejer sig tid til at ændre kuld, simpelthen smide boksen hele og bruge en anden kasse til at lave en ny.

Organisering

Skar toppe off mindre kasser og oprette bokse for at holde papirer organiseret i udtjekning. Klip sider til at oprette en flad boksen bruges til lagring af manualer eller blade, du ofte har brug for. Oprette personlige meddelelsesbokse til enkeltpersoner ved at skære en stor åbning i en boks til at indsætte breve og notater. Forbedre udseendet af tilføje dekorationer såsom glitter, dekorative papir, og skære mønstre eller figurer i en papkasse. Holde en række boksstørrelser til at hjælpe dig med at sortere og organisere elementer i hele huset.

Håndværk og underholdning

Holde håndværk og maling oprydning simpelt ved hjælp af gamle papkasser som sted måtter, hvor børnene arbejder. Dække pap i selvklæbende papir at gøre boksene kan genbruges. Holde en stor kasse i nærheden af children's ' arbejde område at fange papir scraps og andet affald. Skær mindre kasser for genanvendelige mønstre eller patchwork ideer til quiltning og syprojekter.

Bruge flere papkasser i en række størrelser for at oprette Dukkehuse og møbler. Dække kasser med dekorative papir til at give udseendet af tapet i et værelse eller line bunde med en gammel klud til tæpper. Papkasser fra store apparater dobbelt så slotte, forter, eller foregive køretøjer. Mindre kasser også gøre garager til legetøjsbiler eller kamp stationer for actionfigurer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com