Hvordan til at fjerne mineralske aflejringer fra en brusehoved

July 16

Hårdt vand indeholder en høj mineral indhold, der forårsager mineralforekomster på badeværelse inventar og fittings. Fælles mineralforekomster omfatter jern, calcium og magnesium, som kan opbygge i dit brusehoved. Du kan rense ud bruserhovedet selv med eddike.

Instruktioner

Proces

•Løsn brusehoved fra sine udlæg ring og fjerne den. Du skal muligvis bruge en skruenøgle til at vride bruserhovedet. Nogle brusehoveder er både skrues på plads og sikret med skruer. I dette tilfælde bruge en skruetrækker til at tage ud skruerne før brug skruenøglen til at løsne brusehoved.

•Sæt brusehoved i en engangs metal beholder for rengøring. Du kan ikke genbruge beholderen, som vil indeholde rust og mineralske belægninger efter rengøring, så Overvej en gammel madlavning pot eller metal kaffe kan.

•Pour almindelig hvid eddike i containeren, så at brusehoved er helt dækket. Hvid eddike er tilgængelig på alle større købmandsforretninger og er den billigste eddike til rengøring.

•Sæt container med brusehoved og eddike på komfuret på lav varme og lad det simre. Lad bruserhovedet sidder i eddike badet i mindst fire timer. Ryst beholderen med jævne mellemrum for at løsne mineralforekomster.

•Rinse brusehoved i koldt vand fra hanen til at fjerne enhver resterende mineralforekomster. Brug en pin til at stikke gennem hullerne i flow restricter disc på bagsiden (hvis der findes en) til at hjælpe vand flow og fjerne oprustning. De fleste af de resterende mineralforekomster bør være blød nok til at tørre væk.

•Scrub de resterende indskud med en wire børste og holde skylning brusehoved i koldt vand indtil det er rent.

•Aftør brusehoved med en blød, tør klud og vedhæfte det til brusebad armaturet ved at dreje det i den modsatte retning for at skubbe det på plads. Lægger nogen skruer.

Tips & advarsler

  • Overveje en ikke-fældningen vand blødgøring enhed for at fjerne mineralske depositum oprustning. Typen af afkalker skal du kan afhænge af mineralindhold i dit område. Kontakt din kommune for at få vejledning. Hvis du er på en diæt, natrium begrænset, tjekke med din læge før du installerer en vand blødgøring enhed på drikkevand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com