Hvordan at rengøre Allclad

July 17

Hvordan at rengøre Allclad

All-Clad er et mærke af madlavning pander. Virksomheden tilbyder forskellige linjer af Køkkengrej, herunder rustfrit stål, ikke-stick og kobber-bunden pander. Pander er let at rengøre når de anvendes korrekt til madlavning. Da materialer i All-Clad lede varme effektivt, brugere sjældent har brug for al den varme indstilling højere end medium til at lave mad. Meste af tiden alle, der er nødvendige for at rense alle-klædte pander er varmt, sæbevand vand og en blød klud.

Instruktioner

Rustfrit stål pander

•Sæt rustfrit stål pan i vasken med varmt, sæbevand vand. Hvis maden er fast på, lade panden lægges i blød i 20 til 30 minutter. For alvorligt forbrændt på mad, lægge nok vand i gryden til at dække de farvede område og tilføje opvaskemaskine sæbe. Hvis gryden ikke ligger fladt på vasken, placere den på disken, således at vand og opvaskemaskine sæbe dække det forbrændte område lige så. Lad gryden blød indtil pletter kommer ud nemt.

•Scrub pan med en blød klud eller en karklud. For stædig mad, bruge en nylon skrabe pad eller lad gryden suge lidt længere. Skrub ydersiden af pan, at fjerne alle fødevarer udslip eller olie film. Hvis bunden har brændt på mad, bruge en blød slibende rengøringsmiddel og en fugtig klud til at fjerne den. Fortsætter med at lave mad med mad pletter på bunden af gryden vil brænde pletter på panden, hvilket gør fjernelse meget sværere.

•Rinse pan grundigt når rene og enten tør tørre med et viskestykke eller lad det lufttørre.

All-Clad Non-Stick Køkkengrej

•Sæt pan i vasken med varmt, sæbevand vand og forsigtigt vaskes med en karklud eller svamp. Brug ikke nogen barske sæber eller rengøringsmidler, eller finish kan være beskadiget. Læg aldrig ikke-stick køkkengrej i opvaskemaskinen, fordi sæber er for barsk og finish kan pit.

Der anvendes •scrub på ydersiden og bunden af pander at fjerne spild, så de ikke er kogt på næste gang pander. Bruge et ikke-slibende rengøringsmiddel til at fjerne eventuelle pletter fra bunden af panden.

•Aftør tør med en blød viskestykke eller lad pander lufttørre. Undgå stabling pander eller køkken elementer med skarpe metal overflader på toppen af ikke-stick All-Clad køkkengrej. Ridser kompromis ikke-stick køkkengrej evne til at lave mad uden stikning.

Kobber-bunden Køkkengrej

•Sæt køkkengrej i vask med sæbevand og forsigtigt krat indtil pander er ren, inde og ude. Placer ikke kobber-bunden pander i opvaskemaskinen, fordi sæbe kan skade den kobber finish. Hvis kobber finish er plettet eller farves, bruge en messing og kobber renere efter anvisningerne på pakken for at opdatere finish.

•Apparatet skyl pander efter vask. Kontroller, at kobber renere er helt fjernet.

•Tør pander med en blød klud eller lad dem lufttørre.

Tips & advarsler

  • Aldrig bruge metal skrabe puder på All-Clad produkter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com