Sådan bruges Niacin i Sauna

July 17

Sådan bruges Niacin i Sauna

Det er et gammelt ritual med bare en lille twist: bruger varme til at rense kroppen, såsom den amerikanske indianere praktiseres i sweat-lodge. Moderne versioner supplere afgiftning med niacin. Teorien er enkel – både saunaer og niacin (vitamin B3) stimulere kroppen afgiftning i et to punch. Niacin hastigheder stofskifte og fungerer på din kropsfedt på samme tid, hvor mange giftstoffer er gemt. De frigivne toksiner rejse gennem små blodkar, nu forstørrede for at tillade friere passage. Sauna, øger til gengæld kropstemperatur, tilskyndelse til immunsystemet til at styrke og toksiner til at skylle ud af dine porer som sved. Mens eksperter debat om det virkelig virker, mange hævder en niacin og sauna afgiftning har reelle fordele.

Instruktioner

•Eat et nærende måltid, koncentrerer sig især om friske frugter og grøntsager, ikke mindre end to timer før afgiftning-- og et par timer efter, ved den snarest. Mens dele af afgiftning proces påvirker næringsstof niveauer, som kan være mangelfuld allerede, bekæmper rige ernæringsmæssige indtag udtynding samt toksiciteten af nogen kemikalier, der frigives i programmet.

•Measure og indtage mindst 2 spsk af flerumættede olie hver dag, op til 8 spsk maksimum. Overveje at blande det ind i en olie og eddike salatdressing hvis det foretrækkes. Mens flerumættede olie betragtes som "dårlige" kolesterol, er mange giftige elementer lipofile--fedt-elskende-- og hydrofobe som standard, hvilket betyder, at de hader vand. Toksiner vil derfor opsøge fedt i din blodbanen og bruge det som en transport, mens afgiftning vil fjerne både fedt og toksin. Brug oliven olie, ikke rapsolie.

•Tag en multi-vitamin-helst vegetabilsk baseret for lettere fordøjelse og absorption--der indeholder folinsyre hver dag i din afgiftning program, lige før udøve. Tilføje 100 mg til 300 mg af både kalium citrat og magnesium citrat for optimale resultater.

•Supplement din ernæring med en flere mineral, i kapsel eller tablet form. Se dosering oplysninger når du bruger det; opdele den anbefalede dosis, så du kan tage en halv dosis før træning og halv ret efter at komme ud af saunaen. Nogle detox programmer fortaler ekstra mineraler og vitaminer; konsultere din læge for anbefalinger.

•Consume en dosis af niacin samt vitaminer og mineraler. Start med 100 mg før træning, efterfulgt af en lige dosis umiddelbart efter din sauna. Gradvist øge dosis, når det står klart, hvordan niacin påvirker din krop. Brug ikke niacinamid eller time-release niacin og ikke overstiger de dosisgrænser, der er anbefalet af din læge. Mens den National Institutes of Health genkender niacin's rolle i at nedbryde fedtet og frigiver toksiner, NIH også advarer, at niacin kan bevise giftige på højt niveau og er ikke egnet til alle enkeltpersoner.

•Exercise for 20 til 30 minutter, at vælge en aerob øvelse passer til din situation. Jogging, gåture, svømning, cykling og lignende aktivitet øger dit stofskifte, forbrænder fedt og cirkulerer blodet, medvirken i afgiftning proces. Undgå en fortrydelsesfrist efter træningen, fortsætter til saunaen straks mens din krop er stadig stimuleret fra niacin, motion og næringsstoffer.

•Indtast tør varme sauna efter eget valg. Temperaturområder generelt bruges til afgiftning spænder fra omkring 100 grader Fahrenheit op til højst 180 grader Fahrenheit. Start med lavere temperaturer til at give din krop at tilpasse sig til behandlingen og måle, hvordan den komplette afgiftning vil påvirke dig.

•Strip nøgne, hvis muligt, og få komfortable i saunaen. Tilbringe mindst 15 minutter, hvis det er muligt, i saunaen til at begynde med, arbejder op til længere perioder i løbet af din afgiftning program. I længere perioder, sauna, såsom en 90 minutters sauna periode, overveje breaking for en cool brusebad med jævne mellemrum at vaske væk toksiner dukker op i din sved.

•Drik masser af væske, især elektrolytter, mens du er i sauna til at genopbygge hver bit af fugt, som din krop sveder ud. SIP et beløb svarende til om en 16-ounce flaske for hver halve time du tilbringe i saunaen. Må ikke vente, indtil du er tørstig; SIP væsken konstant under behandlingen. Du kan vælge en specialitet hydrering formel eller detox cocktail som ønsket, men grøn te eller bare almindeligt vand vil også skylle dit system.

•Rinse ud med første cool brusebad eller skylning, at skifte til varmere vand og soaping efter den første flush af vand. Gentag sauna afgiftning proces som ønsket; nogle programmer kræver kortere møder hele dagen, mens andre kræver en enkelt session behandling om dagen. Afgiftning behandling kan fortsætte i op til seks uger i nogle programmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com