Hvordan at slippe af med flagermus uden for dit hus

July 19

Flagermus spiser 600 til 1000 insekter i timen, at hjælpe befri din landskab af skadedyr som møl og myg. Mens de ikke skade mennesker og bidrage til lokale økologi, du sandsynligvis ikke ønsker flagermus bor lige uden for dit hus. Hvis flagermus samles uden for dit hjem, du giver enten dem med en attraktiv middagsbuffet eller de roost i nærheden. At fjerne mad og husly naturligt forårsager flagermus til at søge andre steder hen, forlader din umiddelbare værftet.

Instruktioner

•Klippe ned døde træer på din ejendom, der kan give hjem til flagermus. Flytte bunker af træ til et brændeskur eller garage. Flagermus kan roost i bunker af træ eller huller i træer. At eliminere potentielle raste sites opfordrer flagermus at gå andre steder.

•Tag stående vand i din værftet, uanset om det er et fuglebad eller en lille dam. Tomme containere, der holder vand. Hvis du ønsker at se vandet men ønsker ikke flagermus, placere netting over vandet så væsner ikke kan få adgang til den. Dette gør også dit hjem ugæstfri til flagermus.

•Betjen insekter omkring din værftet med møl lys, flyve strimler, citronella stearinlys eller andre metoder. Hvis din værftet har færre insekter, har lokale flagermus mindre grund til at hænge rundt venter på middagen.

•Look omkring dit hus og værftet til dokumentation for, at flagermus raste i din garage, stald eller andre steder. Bat ekskrementer er et væsentlig tegn, som er bat lyde og fedtet, lodne pletter nær deres indgange, kaldet rubmarks. Hvis du finde flagermus raste i nærheden af dit hjem, du bliver nødt til at fjerne dem for at mindske din bat problem. Det gør du dække indgange og findes med mesh screen. Søm eller skærmen til toppen af åbningen af korte men lad bunden løs; Dette skaber en envejs dør så bat kan forlade din bygning og kan ikke komme tilbage.

•Caulk alle huller med caulk efter en uge. Dette giver flagermus tid nok til at forlade sikkert. Dække hullerne i Vinduer eller døre med mesh screen, glas eller bestyrelser.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at fjerne flagermus fra boliger fra juni til August. I disse måneder, de bekymrer sig for baby flagermus, som er flightless. Bortset fra voksen flagermus fra en bolig i disse måneder forlader baby flagermus til at sulte.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com