Hvordan til at bygge et simpelt træ bunke

October 16

Hvordan til at bygge et simpelt træ bunke

Man siger at hugge brænde varmer du to gange; engang når du skære og opdele det og derefter en anden gang når du sætte træ i pejsen eller brændeovnen og brænde den. Bygning træ bunker korrekt vil ikke kun lade træet tørre korrekt, men også vil give dig et godt skøn over hvor meget træ du har til rådighed for vinteren.

Instruktioner

Stabling grønne brænde

•Vælg den korrekte længde af brænde, som du vil være at skære. Den korrekte længde bestemmes af størrelsen af din pejs eller brændeovn. Hvis du har en brændeovn, dette er især vigtigt, som nogle af disse brændere kan være meget lille. En god allround længde er den ene fod, selvom du kan gå længere (16 inches), hvis du har en pejs eller en stor brændeovn.

•Stack grønne brændet udendørs og i nærheden af dit hus, lige efter det er blevet skåret og split. Dette kan gøres under åben himmel, så træet kan tørre grundigt. Vælg et niveau stedet og bruge gamle eg paller eller en række med 2 af 4s som en base til at begynde din stabling. Hvis bruger 2-af-4s, skal de placeres under en fod fra hinanden. Holde en økse handy i tilfælde af eventuelle yderligere opdeling er nødvendig.

•Sæt træ i bunker, bjælkehytte stil. Da træet er stadig grønne skal maksimal luftcirkulation. Dette gøres ved at placere to stykker brænde af samme størrelse på tværs af de to længder af 2 af 4s. De næste to stykker er placeret på toppen i en 90 graders vinkel, at skabe en pæn bunke af fire logs, der minder lidt om en skorsten. Fortsæt på denne måde, skiftende retning af hver række, indtil du nå en højde på fem eller seks fødder.

•Build en anden stak på samme måde. Placere den ved siden af den første stack, men uden at røre den.

•Stack alle brænde på denne måde og lad sæsonen træ i mindst et år.

Stabling krydret brænde

•Find et tørt sted med et tag eller husly til at gemme din krydret brænde. Mange landmænd opbygge woodsheds for at gemme brænde. Det er ikke en dårlig idé, især hvis du bor i et vådt klima.

•Sæt træ paller eller lange stykker af sleben tømmer under træ stakken til at give nogle luftcirkulation.

•Stack træ "som sardiner i en dåse" med alle de stykker, går i samme retning. En god højde for træ bunken er fire til fem fod, men hvis du har en dejlig struktur som en brændeskuret du kan stable træ højere at bruge op alle i rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com