Hosta landskab Tips

July 20

Hosta landskab Tips

Hostas er ekstremt kolde hårdføre staude Bladplanter hjemmehørende i Japan, Kina og Korea. De fleste hostas er skygge-elskende planter og vil lide, hvis plantet i fuld sol. Hosta sorter spænder fra lille 1-inch planter til store 3-fods planter med fad-størrelse blade, i en betagende udvalg af farver og nuancer. De vokser bedst i filtreret lys med veldrænet jord med konsekvent fugt. Hostas vokse fra tykke jordstængler i højen vane fra en central krone og formere sig ved at dyrke nye planter fra de spredende jordstængler.

Shade Garden grænse

Mange hosta sorter har smukt formet og farvet blade som gartnere måske ønsker at vise en fremtrædende plads i haven. Hostas er gode planter til haven senge under træer og på kanterne af yards eller egenskaber, forudsat at skyggen ikke er alt for dyb. En kant af små eller mellemstore hostas foran en flerårig shade garden er en attraktiv og nem at vedligeholde haven, som giver tilbagevendende pyntegrønt i år. Plantning muligheder omfatter enten plantning en forreste kant af alle hostas eller kombinere dem med andre skygge stauder eller urter.

Display enheder

Nogle sjældne hostas er meget eftertragtede af gartnere og gartnerier samlere. Display enheder forbedre indgangen til et hjem eller oprette en awesome scene foring en indkørsel. Andre områder at vise hostas omfatter nedenunder en postkasse eller udendørs lampe post, i bunden af et springvand eller garden skulpturer og omkring en haveskur.

Masse plantning

Hostas er planter, smukke og udfyld store tomme områder hurtigt. De naturalize godt under træer, hvor jorden er veldrænet og rige med organisk materiale. Afstand langt fra hinanden på den oprindelige beplantning, med en frisk muld cover, vil Hostaer blomstre og formere sig hurtigt, selv om ikke aggressivt. Hostas vil være klar til at adskille i foråret og efteråret.

Andre områder

Hostas, især mini og dværg sorterne, er gode Tilføjelser til rock haver og langs Dam og vandfald kanter. For at vokse delte planter, tillade gryder suspenderet på post og jernbane hegn gartnere at dyrke dem uden plante dem i landskabet. Hostas gøre fremragende Tilføjelser til skov haver, interplanted med andre lavtvoksende Bladplanter og buske.

Skadedyr

Hostas er generelt robuste stauder med par pest problemer men sygdom og insekt parasitære kan svække og endda slå dem ihjel, hvis de ikke behandles. Svampe, bakterier og vira kan angribe hosta løv, ødelægger bladene og breder sig hurtigt fra plante til plante. De vil vise som rusten eller brune pletter på bladene, rådnende områder på bladene, i forskellige former alt efter hvad der angriber planten. Mange blade problemer er sprede af sneglene, som ly i bladene i løbet af dagen og spiser løv i aften- og tidlige morgentimer. Mange svampe- og bakterielle betingelser er forårsaget af udvidede væde på blade fra overwatering eller regnfulde perioder uden solen. Ikke vand hostas om aftenen og ikke sprøjte vand på bladene. Bruge en soaker slange til at levere vand til jorden omkring planterne i stedet for blade. Fjern angrebne blade og brænde eller forsegle dem i plasticposer og kassere dem; ikke kompost. Bruge slug fælder, hvis der er mange huller spist i blade, og brug en fungicid eller pesticider behandling for vedvarende problemer, der er blevet korrekt identificeret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com