Drop Curtain Styles

April 26

At vælge den korrekte vindue behandling forbedrer indretningen af ethvert rum. Drop gardiner er blandt de mest populære gardiner på grund af deres alsidighed, tilgængelige stil indstillinger og stof muligheder.

Plisseret

Overskrift eller pleater tape på bagsiden af tæppet holder pin kroge med stikben, som er hængt op på en pæl eller spor. Når gardinet er trukket og samlet, det har læg øverst og selv, folder lodrette nedenfor. Læg variationer omfatter blyant, franske, boks, Pokal, butterfly og patron.

Rod-lomme

Disse gardiner har en beklædning på eller i nærheden af den øverste kant. Når en gardinstang eller dekorative pole er indsat gennem huset, har tæppet en samlet eller shirred kig på top og endda folderne nedenfor.

Fanen eller Ring

Disse gardiner har stof sløjfer, ringe eller korte stykker af snor fastgjort på tværs af den øverste kant, hvorigennem en café stang eller træ stang er indsat. Rod eller pole er normalt hang på dekorative beslag.

Gennemboret

En overskrift med knaphuller eller øskner gør huller nær toppen af tæppet, hvorigennem en gardinstang eller træ stang er gevind. Denne overskrift kan kombineres med ledning bånd til at gøre en fane-stil gardin.

Swag

Dette gardin er et langt stykke stof draperet over dekorative kroge i vinduet hjørnerne. Afsnittet mellem krogene dråber forsigtigt og dækker kun den øverste del af vinduet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com