Sådan oprettes forhave privatliv

July 21

Hver boligejer craves privatlivets fred i hans eller hendes forhave, være i stand til at bevæge sig eller gøre ting uden nysgerrige blikke af naboerne, forbipasserende på gaden eller folk på tværs af vejen. Hvis der er bare en græsplæne, der adskiller dit hus fra vejen, og du vil hellere nyde havearbejde, leger med børnene i græsset eller blot slappe af ved dig selv uden nysgerrige udseende fra fremmede, er det på tide du tager handling. Afhængig af personlig smag og det beløb du ønsker at bruge, er der mange måder at skabe forhave privatliv.

Instruktioner

•Build en cedar privatliv hegn mod vejen. Disse er let tilgængelige i hjem forbedring butikker i nem at installere gør det selv-kits består af stakes, enkle eller blyindfattede plader af massiv træ og den væsentlige hardware. Normalt over 6 fod høje, disse giver den væsentlige privatliv fra uden for, uden at give fronten værftet en lukket og fort-lignende udseende.

•Construct et espalier til en farverig privatliv hegn. Afhængigt af hvor højt og længe ønskede tremmer, kan du konstruere en fra flere længder af 2 x 4 og 1 x 4 tømmer. Du kan også plante klatring vinstokke eller planter så som roser, hyacinter eller bougainvilleaer for en attraktiv screening.

•Plant en linje af træer til øjeblikkelig beskyttelse af personlige oplysninger. Selv om modne træer omkostninger mere end unger og kræver mere pleje, de giver øjeblikkelig privatliv uden venter for dem at vokse. Kontroller, at træerne passer til dine klima og vejr forhold. Husk at beskære træer når kræves for at opretholde deres form.

•Brug buske eller buske i din forhave til at oprette personlige oplysninger. Hække såsom Buksbom buske er almindeligt anvendt til at line forhaver. Men sørg for du trimme og beskære hegn ofte, især under vækstsæson, for at bibeholde form og udseende.

•Plant høje voksende græs til en midlertidig men omkostningseffektiv løsning til at give afsondrethed. Der er mange sorter af græs, der kan vokse 5 til 6 fod i højden i løbet af uger og kan frasortere visningen fra folk på gaden.

•Brug store plantageejere eller containere med dværg træer, store planter eller buske, og anbring dem langs kanten af dine dæk til at oprette en separation fra gaden. Buske og hække kan også dyrkes med succes i plantageejere at give den nødvendige screening, med deres busket og tykke blade.

Hæng planter strategisk fra din balkon eller dæk til at blokere for fodgængere opfattelse af inde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com