Hvordan opbygger jeg en stenmur grænsen?

July 21

Hvordan opbygger jeg en stenmur grænsen?

En stenmur grænsen kan hjælpe med at skabe interesse i en gård og til at adskille én ejendom fra en anden. Stenvægge, der er mindre end 4 fod høje kan bygges med en teknik kaldet dry-æglæggende, der lægger sten uden mørtel ved svimlende leddene i parrede sten og bruge slips sten for at styrke strukturen. En tør-lagt væggen skal være mindst lige så bred som det er højt til at hjælpe med at sprede vægten af stenene. Stenvægge højere end 4 fødder skal være holdt sammen med mørtel.

Instruktioner

•Separat sten af størrelse i bunker nær væggen placering. Mark placeringen af væggen med stakes, derefter køre streng fra spil til spil til disposition på væggen. Grave en V-formet rende--med sider lystfiskeri til center, ikke lige ned--der er så bred som din væg vil være høj og 4 til 6 inches dyb; gøre det længden af væggen.

•Lay sten, der er ens i højden i renden, parring sten side om side længden af væggen. Lægge ulige sider mod jorden. Udfylde eventuelle huller med mindre sten.

•Lay et andet lag af parret sten på toppen af det første lag, svimlende leddene. Lav en skiftende mønster, æglæggende lang sten ved siden af kort sten. Sørg for, at laget er selv og bruge små sten til at udfylde hullerne.

•Sæt et tredje lag af parret sten på toppen af andet og lå slips sten eller sten, der lå på tværs af væggen i stedet for langs det, hver 3 fod. Du kontrollere, at stenene er plan med en tømrer niveau, justere efter behov.

•Sæt ned lag af parret sten med vekslende slips sten indtil væggen er højden du havde tænkt dig, men ikke mere end 4 fod. Kontroller, at stenene er niveau. Spredt mørtel over toppen af sten med en murske og sted loftssten på toppen så tæt sammen som muligt.

Hvis muren bliver højere end 4 fødder, fordelt mørtel på toppen af hvert lag af sten med en murske og sætte det næste lag i mørtel. Spred mørtel over det sidste lag af sten og indstille loftssten på toppen så tæt sammen som muligt.

•Fyld huller mellem loftssten med mørtel og tørre rester med en ru-tekstureret klud og vand. Forlade mørtel til tørre.

Tips & advarsler

  • Loftssten kommer i forskellige farver og stilarter kan tilføjes for at skabe et karakteristisk udseende.
  • Vær forsigtig, når du flytter sten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com