Typer af Magnolia træer

July 22

Mere end 80 forskellige slags magnolia træer dyrkes almindeligt rundt omkring i USA. Disse træer er populære, fordi de er attraktive og er nem at dyrke. De fleste magnolias producere store, prangende blomster, der har en stærk og behagelig aroma. De er almindeligt dyrket som skygge træer eller prydtræer.

Sydlige Magnolia

Sydlige magnolias er store, pyramideformet magnolia træer, der er almindeligt set i hele det sydlige USA. Disse træer vokse mellem 60 og 80 fod høj og 30 til 50 fod bred. De trives i delvis fuld sol og foretrækker fugtig, sandet og lerede jord. Sydlige magnolias producere store, hvide og duftende blomstrer om foråret. Disse magnolias er hårdfør i USDA zoner 7 til 9.

Underkop Magnolia

Underkop magnolier får deres navn fra deres blooms, som er store og formede som kopper. Den hvide og lyserøde blomstrer ankommer om foråret. Underkop magnolier er en mindre magnolia træet mulighed, vokser omkring 25 fod høje og spreder omkring 20 fod bred. Disse magnolias trives i fuld sol til halvskygge og gerne fugtige, lerede jord. De er hårdføre i USDA zoner 5-9.

Stjerne Magnolia

Stjerne-magnolia er en busket magnolia-træ, der har mindre, tyndere blade end de mere almindelige typer af magnolia træer. Dette træ producerer store, hvide blomster i det tidlige forår. Blomsterne har mange tynde kronblade, som er hvor dette træ får sit navn. Stjerne magnolias trives i halvskygge til fuld sol og vokser bedst i fugtige, sandede og lerede jord. De vokser mellem 15 fod og 20 fod høj og 10 fødder til 15 fod bred. Stjerne magnolias er hårdfør i USDA zoner 5-9.

Agurk træ

Træet agurk er en anden type af magnolia. Dette store træ vokser til omkring 60 fod høj og 60 fod bred. Agurk træer producerer bleg gule blomster i foråret og pink, 3-tommer lange bær i sensommeren og tidlige efterår. Denne type af magnolia træet vokser bedst i fuld sol til halvskygge og i sandet, lerede jorder. Agurk træerne er hårdføre i USDA zoner 3 til 8.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com