Sådan Care for Cordyline Australis

July 22

Cordyline australis, også kendt som kål palm, er en eksotisk udseende tropisk plante findes i forskellige størrelser og farver. Lance-formede blade er grøn eller rød med synlige årer i nuancer af rød, grøn eller lilla. Cordyline australis er en ikke-kræsne plante ideel for begyndere, med tilstrækkelig visuel interesse at fange de mest erfarne gartnere. Cordyline australis er velegnet til dyrkning i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 10b til 11. I køligere klimaer, plante Cordyline australis i en container, så vokser planten som en indendørs plante eller bringe det indendørs, før temperaturen falder i efteråret.

Instruktioner

•Plant Cordyline australis i næsten enhver veldrænet jord, hvor anlægget vil blive udsat for moderat sollys. Et sted med masser af lyse morgen sollys er bedst, som varm eftermiddag solen er for intens. Hvis du foretrækker at vokse Cordyline australis indendørs som en potteplanter stueplante, Find plante tæt, men ikke direkte foran en solrig vindue. Containertransport planter er bedst når de plantes i en gryde fyldt med enhver kommerciel pottemuld. En gryde med et drænhul er afgørende.

•Kapacitet Cordyline australis kun når jorden føles tør, som anlægget er tørke-tolerante og kan rådne hvis jord får lov til at forblive klæg. Vand dybt nok til at nå rødderne, så tillader jord tørre før vanding igen. Kontrollere containertransport planter ofte, især hvis planterne er placeret udendørs når vejret tillader. Hvis pottejorden føles tør, vand, indtil vandet løber gennem drænhul, så lad det overskydende vand kan løbe frit.

•Fertilize Cordyline australis hver anden uge. I jorden planter drage fordel af en afbalanceret, flydende eller granuleret gødning anvendes til den sats, der er angivet på etiketten gødning. Feed containertransport planter en afbalanceret vandopløselig gødning blandet specifikationerne på beholderen. Altid anvende gødning på fugtig jord, så vand dybt umiddelbart efter befrugtende for at sikre gødningen når rodzonen. Undgå sprøjt gødning på løvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com