Naturligt pesticid kontrol for brun eneboer edderkopper

July 24

Brun eneboer er blandt de mest frygtede spider arter af boligejere. Brun eneboer venom indeholder et giftstof, der skader menneskeceller og dræbte fra brun eneboer edderkopper er muligt, men ganske sjældne. Mange husejere foretrækker stadig, at fejle på siden af sikkerhed ved at fjerne enhver brun eneboer befolkninger de finde i deres hjem. Der er mange muligheder for boligejere - både naturlige metoder og kemikalier, pesticider.

Naturlige metoder til brun eneboer

Der er ingen passende effektive naturlige eller økologisk insekticider anvendes til brun eneboer kontrol, men der er visse naturlige metoder, der kan bruges i en insektdræbende evne. Klæbrige lim fælder placeret i områder hvor brun eneboer hyppige er en af de mest praktiske for disse metoder. Brun eneboer edderkopper foretrækker mørke, afsondrede områder--dermed deres navn--så ren og vakuum disse områder ofte for at forstyrre edderkopper i forlader. Vakuum op nogen spider, spiderwebs og æg sække du også finde i dit hjem.

Insekticid typer

Hvis du har brug at kombinere naturlige metoder med en kemiske pesticid program, bør overvejes til den måde, hvorpå insekticidet lover at kontrollere brun eneboer angreb. Kontakt insekticider kan sprayes direkte på observerede edderkopper og spiderwebs. Resterende flydende spray er beregnet til at forhindre spiders i at komme indendørs og som sådan bør anvendes til døre, vinduer og især eventuelle revner i dit hjems foundation, der kunne tjene som en indgang indendørs for den brun eneboer. Samlede udgivelse foggers tilbyder kun marginale effektivitet, da brun eneboer edderkopper kan skjule fra insekticider, før de slår sig ned på jorden.

Kemiske pesticider

Pyrethroider såsom cyfluthrin og cypermethrin, silica gel, deltamethrin, bifenthrin og lambda-cyhalothrin viser en høj grad af effektivitet i at reducere brun eneboer populationer indendørs. I virkeligheden er der mange insekticider mærket til brug mod brun eneboer edderkopper på grund af den høje grad af frygt blandt husejere over brun eneboer bid. Enhver insekticid mærket til indendørs brug mod brun eneboer vil være egnet til behovene i en pågældende boligejer.

Andre overvejelser

Brun eneboer edderkop bider er vanskelig at diagnosticere af flere grunde. Ofte bid ofrene føler ikke nogen smerte på den første bid, men kun få at vide at de er blevet bidt, efter at webstedet bid udvikler sig til en langsom-healing nekrotiske sår. Derudover kan nekrose forbundet med en brun eneboer bid ligne andre trængsler som bakterielle infektioner. Hvis du har mistanke om du har været bidt af en brun eneboer, altid bringe edderkop med dig på hospitalet, når det er muligt at støtte i en klar diagnose.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com