Ulemperne ved damp varme

July 24

Damp varmesystemer er ikke set meget i dag. Disse former for varmesystemer var ofte installeret i ældre boliger, normalt før 1950s. Fordi det er vanskeligt at pumpe vand i højhuse, er damp varmesystemer undertiden stadig ses i boligblokke og flerfamiliehuse bygninger. Der er grunde til at damp varme er ikke så populære i dag, som det var engang: steam varme har mange ulemper, fra energieffektivitet til vedligeholdelse.

Udseende

Damp varmesystemer består normalt af en radiator. Fordi radiatorerne er typisk store og ofte støbejern, kan de være en skamplet for byen. Damp varmeanlæg består af enten en damp radiator eller en dampkedel og kan forårsage problemer med møbler placering. Afhængigt af hvor det er installeret, kan det også hindre vindue udsigt. Damp varme systemer også tendens til at være støjende i forhold til andre varmesystemer som strålevarme eller tvunget luft.

Energieffektivitet

Selv om steam varme tjener sit formål (det varmer et hjem ret hurtigt), er varme ofte ujævne. Ikke for at nævne mængden energi bruger det forårsager øget varmeudgifter. Den årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE) sats for en damp varmesystemet er mellem 75 og 80%. Dette betyder, at mellem 75% og 80% af varmen oprettes fra damp opvarmer dit hjem mens 20% går tabt gennem rør. Elektriske ovne har en AFUE på 95% og 100%; så, som du kan fortælle, der er meget mere effektive varmeanlæg.

Vedligeholdelse

For at en damp varmesystem til at arbejde ordentligt og sidst så længe som muligt, er flittig vedligeholdelse påkrævet. Fordi damp varmeanlæg installeres ofte i flerfamiliehuse bygninger eller høj stige bygninger, kan svigt i en damp påvirke alle i bygningen. Hvis en damp varmesystem fejler eller bryder ned, kræver det meget arbejde at reparere radiatoren, kedel og rørene eller til at genoprette rette tryk i rørene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com