Sådan fjerner Padderok ukrudt

July 24

En overlevende siden dagene af dinosaur, felt Padderok - også kendt som hoppens hale--er en særdeles ubehagelig ukrudt i mange dele af Europa, Canada og USA. Padderok er almindeligt forekommende i ikke-dyrkede steder såsom vejene grøfter, enge, solrige bjergskråninger og sandstrande.

Padderok vokser i mange forskellige levesteder og trodser ødelæggelse, en overlevende i hver type af jord.

Frugtbare Padderok stængler vises i det tidlige forår, og en enkelt spore kegle kan frigive mere end en million minut sporer. Det er nemt at se hvorfor denne irriterende plante er svært at udrydde.

Instruktioner

•I små områder, opgrave plante, og sørg for at udrydde alle rødderne. Hvis dele af roden forbliver, vil Padderok fortsat at overleve.

•Incredibly nøjsom, fælles Padderok, Equisetum arvense var den første plante set inddrive efter 1980 Mount St. Helens udbrud. Padderok er oftest findes i områder, hvor jorden har lidt eller ingen ernæringsmæssige indhold, såsom sandstrande eller grusgrave. At øge den ernæringsmæssige indhold af din jord ved at tilføje generøse mængder af komposteret organiske materialer, over tid, slipper af Padderok.

•Forbedre store områder af landskab med ark jorddækning. Først, skære ned den fejlende ukrudt og spray med en høj kvælstof spray. Dække området med lag af pap, så dækker lag med weed-fri top jord og blade barkflis. Denne metode med kill off Padderok og berige jorden. Anvend flere ark barkflis hver sæson for at udrydde enhver stædig planter, der eksisterer.

•Treat små områder af angreb af sprøjtning. Bladene af Padderok er hård og voksagtig, gør det svært for et ukrudtsmiddel at trænge ind. Før sprøjtning, bryde eller knuse planten for at tillade ukrudtsmiddel reagerer med planten. Gå på dem eller slå dem med en skovl til at bryde stilke. En tør dag, spray til at fugte anlægget og den omgivende jord. Vælg en dag med ingen regn forudsagt for 24 til 48 timer.

•Vælg at sprøjte med en øko-venlig herbicid. Glyphosat-baserede produkter er biologisk nedbrydelige og vil ikke forgifte jorden. Husholdningernes eddike er også en effektiv spray. Gentagne ansøgninger kan være nødvendige, men være forsigtig ikke at forsure din jord.

Tips & advarsler

  • Behandling i efteråret og igen i foråret, som nye skud frem.
  • Undgå brug af giftige kemikalier, der vil forurene den omgivende jord.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com