Hvordan til at trimme en Hinoki Cypress

July 27

Den brede, tætte baldakin Hinoki Cypress gør træet et ideelt valg for landskabspleje grænser og privatliv skærme. Det er et tolerant og kraftigt voksende, kegleformet, stedsegrøn, kan nå modne højder op til 75 fod. Den sunde Hinoki cypress er en lav vedligeholdelse træ, der kræver meget lidt beskæring. Stadig, denne cypress reagerer godt på rettidig beskæring nedskæringer, der er gennemført for at fremme sundhed og opretholde form.

Instruktioner

•Trim tilbage den kraftigt voksende Hinoki cypress sent om vinteren til tidlig forår, lige før udbruddet af vækstsæsonen. Undgå beskæring denne cypress i løbet af sensommeren og efteråret måneder som Hinoki ikke muligvis tid nok til at hærde sin nye vækst inden vinterens debut, resulterer i vinteren skade.

•Klippe tilbage lavtvoksende grene, der begynder at hænge på jorden for at tillade sikker clearance for landskabspleje udstyr under træet. Skære ned og forme baldakin af Hinoki cypress træet, der bruges til hække eller grænser.

•Tag store døde og døende grene med tre nedskæringer, som beskrevet af Virginia Cooperative forlængelse. Fjern halvdelen af grenen med ét snit. Skære ned næste halvdel med det andet snit og derefter beskære den skrantende gren tilbage lige før gren kraven på ca en 45-graders vinkel. Undgå flush nedskæringer på stammen, da disse nedskæringer beskadige de stamme og gren kraver af træet.

•Thin den tætbefolkede foliated Hinoki cypress at øge strømmen af luft og sollys i hele træet. Trimme tilbage de indvendige grene, men ikke fjerne dem helt. Undgå beskæring indvendige filialer, der er ingen nåle eller har nyligt udvikle nåle, da dette stunts vækst i disse områder.

•Brug skarp, steril Sakse til at fuldføre alle beskæring nedskæringer. Undgå kedelige sakse, som de vil producere laset, usunde nedskæringer. Brug sakse, der kan rumme størrelsen af filialer for at fuldstændig skarp, selv skærer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com