Hvordan til at plante tomater i sommeren

October 20

Plantning tomater er generelt udført i foråret at tillade tomater til at vokse og modnes ved sommer, men det er ikke til at sige, at du ikke kan planter tomater i den højere varme sommer. Ifølge byens Louisiana State University landbruget kan sommervarmen forårsage uregelmæssige blomst vækst i de fleste sorter af tomater, hvilket ofte resulterer i dårlig kvalitet tomater. Men der er flere sorter af varme-resistente tomatplanter, såsom Sunchaser, Sunmaster og solen Leaper, der kan give frugter. De vil stadig ikke være så pæn som tomater plantet i foråret, men de er i det mindste tilstrækkelig.

Instruktioner

•Plant dine tomater dybere end normalt i huller, der er 6 inches dyb. Den dybere hul bringer rodsystem tættere til køligere, fugtigere jord.

•Kapacitet dine tomater i morgen for at holde rødderne cool og tomaterne bedre forberedt på varmen i dag. Passe på ikke at over vandet din tomatplanter.

•Sæt lyse barkflis omkring dine planter. Denne handling adskiller sig fra foråret plantning når det er mere almindeligt at bruge mørk-farvet barkflis. Lys-farvede barkflis absorberer ikke varmen i samme grad som mørk-farvet barkflis, dermed holde dine planter køligere mens det indskrænker fugten i jorden fordamper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com