Sådan køres en 220 ledning fra en tørretumbler til en Breaker Box

July 27

Når der ikke findes en 220-rated kredsløb for en tørretumbler, skal være installeret et nyt kredsløb. Du installerer et nyt kredsløb er ikke komplekse og kræver ingen særlige færdigheder. Kører en ny 220 kredsløb for en tørretumbler kan opnås ved de fleste husejere, så længe ordentlige materialer og god elektrisk sikkerhedspraksis anvendes.

Instruktioner

•Tag lettest når du installerer et nyt kredsløb af kører det op til loftet, over og ned til panelet breaker service. Bor et hul ved hjælp af en 5/8 tommer bit, størrelse anbefales i "Advanced Home ledninger" af Black og Decker, gennem den øverste vindueskarm i loftet over den tørretumbler outlet og en anden over boksen breaker. Den øverste plade er den horisontale udformning som væggen studs lægger øverst på væggen.

•Køre den i slutningen af en fisk bånd gennem hullet boret over den planlagte tørretumbler outlet ned til outlet åbning. Fastgør wiren til fisk tape, og Fastgør det med elektrisk tape. Tilbage til loftet og trække ledningen op inde i væggen, gennem hullet keder sig i den øverste plade og i loftet. Ifølge Meriwether Lewis elektriske kooperativet er"#10/3 elektrisk kabel mest anvendte størrelse for 220 tørretumbler kredsløb og NM (ikke-metalliske) kabel er den mest anvendte type."

•Shut off hovedafbryderen inden vi går videre til at afbryde strømmen. Fjerne en knockout slug fra siden af boksen breaker ved hjælp af en skruetrækker og hammer. Knockout sneglene er cirkulær metalskiver, der dækker ledninger åbninger til boksen breaker indtil det skal bruges.

•Køre den kabel på tværs af toppen af loftet strøer på væggen, hvor panelet circuit breaker er placeret. Feed kablet gennem hullet kede i karmen plade og ned til boksen breaker. Trække kablet gennem hullet hvor knockout slug var fjernet. Sikre kablet til breaker box hjælp en kabelklemmen.

•Strip omkring 12 inches af isolering fra kabel til at afsløre dirigenter og kobber jorden wire. Strimmel 1/2-inch af isolering fra de tre ledere. Vedhæfte den neutrale (hvide) ledning til den neutrale bus bar. Vedhæfte jordledningen til jorden bar og de sorte og røde ledere til en topolet, 30-amp breaker.

•Sæt den resterende ende af kablet til den hårtørrer stikkontakt. Installere en stikkontakt i væggen og derefter Gendan beføjelse. Kontrollere installationen med et kredsløb tester for at kontrollere, at der er strøm til forretningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com