Sådan får du grønne pletter ud af et træ udendørs dæk

October 20

Grønne pletter på en træterrasse er normalt forårsaget af mos, alger eller meldug. Disse pletter opstår over tid på grund af dæk eksponering for elementerne. En ellers smukke dæk kan forekomme beskidt eller urent hvis grønne pletter dækker det. Fjerne grønne pletter fra en træterrasse vil genskabe dets oprindelige udseende. Det er vigtigt at rense dæk pletter ved første øjekast, før de sætter og er mere vanskelige at fjerne. Ideelt set bør hele dæk rengøres, ikke bare de farvede område, til at give en selv udseende.

Instruktioner

•Tag objekter eller møbler fra dæk. Møbler, grill og planter skal alle fjernes fra dæk at gøre rengøring lettere. Hvis du vælger at bare rydde de farvede område, Fjern eventuelle objekter i umiddelbar nærhed af pletten.

•Sweep væk enhver løs snavs og snavs fra dækket ved hjælp af en kost. Planter under dæk bør dækkes med plast plader til at beskytte dem mod den rengøringsmiddel. Dække stikkontakter med gaffatape.

•Mix en opløsning af ilt blegemiddel og varmt vand i en spand. Det nøjagtige forhold mellem ilt blegemiddel til vand varierer afhængigt af koncentrationen af natrium percarbonate i det produkt, du bruger. Generelt brug om 6 ounce for hver gallon af vand. Se etiketten instruktioner til specifikke retninger til at blande.

•Spray ned dæk med almindeligt vand fra en haveslange. Hvis du kun rense de farvede område af dæk, behøver du kun våde området.

•Pour ilt blegemiddel blandingen direkte på dækket. Arbejde i små sektioner, hvis du er rengøring hele dæk. Dette vil forhindre den rengøring løsning fra tørring før du kan krat det. For at anvende renere på rækværk og indlæg, hæld nogle af blandingen i en haven sprøjte. Tillad rengøringsmiddel til at suge ind i hver sektion i ca 15 minutter.

•Scrub dæk og især grønne farvede områder, med en stiv børste eller kost. En lang-håndteres børste eller kost er ideel til gulvet i bunken. Bruge en håndholdt krat pensel til at skrubbe rækværk og indlæg.

•Rinse den rensede del af dæk med almindeligt vand fra haveslangen. Fortsæt skylning indtil der ingen flere suds vises fra ilt blegemiddel blandingen.

•Tillad dæk tørre fuldstændigt. Inspicere dæk for at se, hvis de grønne pletter er helt fjernet. Gentag processen, hvis pletterne fortsat.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com