Den bedste måde at tage fra hinanden træ indramning

July 28

Træ indramning vises omkring vinduer og døre, men det kan også bruges omkring alt fra VVS adgang paneler til opvarmning ventilationskanaler. Søm, skruer, lim eller caulk kan bruges til at sikre træ indramning på plads. At vide, hvordan den træ indramning er fastgjort vil hjælpe dig med at vælge de rigtige værktøjer for ordentlig fjernelse, som sikrer nærliggende overflader undslippe skader.

Instruktioner

•Undersøg træ indramning og bestemme, hvordan det er fastgjort. Se til lederne af skruer eller søm eller kigge efter tegn at udformningen har været limet eller tætnes.

•Tag skruer--hvis de blev brugt som en fastener--med den passende skruetrækker og dreje skruerne mod uret.

•Skub en flad brækjern under kanten af indramning bemærker du negle er fasteneren. Læg et lille stykke af affaldstræ mellem bagsiden af brækjern og overfladen af væggen eller loftet til at beskytte overfladen. Lirke træ forsigtigt af hver søm indtil nok af søm hovedet hæves. Forstå og fjerne hver søm med en claw hammer.

•Anvend en hobbykniv omkring indramning til at skære i en perle af caulk, hvis dette blev de identificerede fastener. Skær kun caulk og ikke væggen eller loftet omkring udformningen. Du skal muligvis gøre flere passerer med kniv til at skære igennem caulk helt og fjerne den træ indramning.

•Spray oliebaserede spray smøremiddel mellem udformningen og væggen hvis det vises, at udformningen blev limet på plads. Forlade smøremiddel til at trænge ind og opløse lim som pr fabrikantens anvisninger. Bruge en hammer til at trykke en spartel forsigtigt rundt i hele kanten af indramning til at løsne det. Holde arbejder spartel rundt om kanterne og yderligere under rammen indtil udformningen er frigjort helt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com