Hvordan man sammensætter en Go taske

July 30

Katastrofeberedskab bør ikke være begrænset til at have en husstand evakueringsplan eller strømpe op på dåse mad og vand på flaske. Så skræmmende, som det er at overveje situationer, hvor du kan blive tvunget til at forlade dit hjem, det er skræmmende at tænke om at forlade uden nogen forsyninger. At sammensætte en Go taske, en klar-til-rulle assemblage af forsyninger, er noget bør hver husstand overveje.

Instruktioner

Vælge, etiket og placere din Go taske

•Purchase en stor nok pose indeholder alle dine forsyninger, men alligevel stadig lille nok til transport med lethed. En duffel taske med en skulder rem, en stor camping rygsæk eller en rullende, blød-sidet kuffert arbejde samt en Go taske. Da det så skal være gemt på det mest hyppigt anvendte exit, Sørg for din gå taske er ikke stor nok til at være påtrængende på daglig basis.

•Designate et område for den gå taske, lad alle familie medlemmer, hvor det er og ikke flytte den. Når du har sammensat kit, skal det være forankret på et sted, hvorfra det kan være greb på vej ud af døren. Forhåbentlig, det skal aldrig bruges, men hvis du gør, du skal være i stand til at tælle på det at være på plads.

•Label gå posen. Du behøver ikke nødvendigvis at skrive "Katastrofe Kit" med store røde bogstaver på siden, men det bør skelnes fra hverdagens bagage. Overveje mærkning det blot "Gå taske" eller "Familien Smith". Måde, hvis du beder en anden til at fange evakuering taske fra dit hjem, det er nemt at fortælle dem, hvad man skal kigge efter.

•Think om at sammensætte flere gå tasker, hvis du har en stor familie. Flere kits kan fordele vægten mere ligeligt og sikre, at du ikke sparer på forsyninger.

Fylde de Go taske med forsyninger

•Sæt sammen en levering af ikke-fordærvelige fødevarer. Det anbefales, at dette udbud omfatter mindst en gallon vand pr. familiemedlem og flere dåser af mad. Glem ikke at pakke en manuel dåseåbner. Afhængig af el eller batterier i en nødsituation er ikke en god idé.

•Pack en ændring af tøj til hver person, herunder en sweatshirt, et par gåture sko og regntøj. Mange gange kan du købe pre foldede plast regn ponchoer på dollar butikker. De fylder mindre og er one-size.

•Medtagelse et håndsving-drevet lommelygte. Ideelt set bør du købe en lommelygte-radio kombination. Life + Gear gør et produkt, der bruger et håndsving og et batteri (Se nedenstående ressourcer). Kaldet PSD NOAA, det har ikke kun en LED lommelygte, men også en NOAA Alert Weatherband, en AM / FM radio, en indbygget celle telefon oplader, en nødsituation flasher og en sirene.

•Kontrollér kopier af alle vigtige papirer, herunder din driver licenser (eller fødselsattest), forsikringsoplysninger, kontaktpersoner ved nødstilfælde og medicin og allergi lister. Seal dem i et almindeligt, umærket kuvert og lægge konvolutten i en vandtæt beholder før du placerer det i Go taske.

•Hold en uåbnet førstehjælp kit i Go taske. Omfatte et par dage værd af receptpligtig medicin i sættet. Hvis den første nødhjælpskasse behøver allerede nødsituation Mylar tæpper i det, købe nogle og pakke dem, også. Besøg de nationale Terror Alert Response Centers websted side på 72 timers Kits for flere oplysninger om, hvor at købe disse varer (Se nedenstående ressourcer).

•Pack ekstra hus og bilnøgler sammen med nogle nødhjælp kontanter. Nationale Homeland Securitys anbefaling er at foretage mindst $50 i små regninger og ændre

•Gather aktuelle billeder af din familie og placere dem i Go taske som et middel til identifikation bør du få adskilt. Langs de samme linjer, Sørg for at du har papir, markører og tape til at gøre plakater, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Færdigpakkede akut beredskab Kits kan købes fra talrige organisationer. De fleste stærkt anbefales kits er sat sammen og solgt ved Røde Kors og kan bestilles via deres hjemmeside (Se nedenstående ressourcer).
  • Opdatere din gå taske, som din families behov ændres. For eksempel, Sørg for at pakke formel og bleer, når du har en ny baby eller tilføje nye medikamenter, hvis nogen starter en ny recept.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com