Hvor hen til ren beton fra en P-fælde

July 31

En p-fælde er del af vasken VVS, der er placeret under afløbet og er buet. Den buede del eller fælde, holder varer faldt i afløb ved et uheld fra bevæger sig længere ind i hjemmets VVS og forårsager problemer. Varen kan hentes nemt ved at fjerne p-fælde. P-fælder fås i rustfrit stål og PVC, som er en type af plast, der anvendes i VVS. Hvis beton bruges i en reparation har bliver hængende på p-fælde, kan du fjerne det ved hjælp af en enkel procedure.

Instruktioner

•Løsn den bevarer nødder på begge ender af p-fælden ved hjælp af et par af slip-joint tænger. Drej nødder mod uret med tang indtil de kan løsnes helt i hånden. Trække toppen af p-fælde ud af stub afløbsrør og tag derefter anden enden af den lige rør kører i afløbet stak. Brikkerne skal trække fra hinanden, men kan kræve nogle vride at løsrive dem.

•Scrape off så meget af beton, som du kan fra p-fælden ved hjælp af en fast-klinge skraber. Hold skraberen fast i din dominerende hånd på en 45-graders vinkel til p-fælden. Jab med kniv rundt i kanten af betonen, indtil alle de store stykker er blevet fjernet.

•Scrub det berørte område af p-fælde med ståluld til at fjerne beton på overfladen af røret. Ståluld vil arbejde for en p-fælde fremstillet af PVC såvel som for en lavet af rustfrit stål.

•Rengør p-fælde med oliebaserede spray smøremiddel og en klud til at fjerne enhver resterende konkrete venstre på røret. Olie spray vil efterlade overfladen af p-fælden fri for ethvert spor af beton, som skrabning og ståluld ikke kunne fjerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com