Hjorte resistente prydplanter græs

August 1

Hjorte resistente prydplanter græs

Hjorte er smukke vilde dyr, men de bliver uvelkomne besøgende meget hurtigt når de fest på din dejlige blomster. Plantning en hjorte-resistente landskab er ofte lettere end at gøre kamp med de vilde væsner. Selv om ingen anlæg er 100 procent hjorte-resistente, og en hjort vil spise næsten alt, hvis det er sulten nok, undgå hjorte ofte planter med ru, skrattende løv. Når det kommer til hjorte-resistente planter, er prydplanter græs øverst på listen.

Pampas græs

Pampas græs (Cortaderia selloana) er en karakteristisk prydplanter græs med prangende, sølvfarvede faner, der forbliver attraktive indtil midt om vinteren. En formidabel plante, der kan tåle solen eller let skygge og næsten enhver jord, pampas græs kan vokse så høj som 10 fod ved modenhed. Det er hårdfør til USDA zoner 7 til 10.

Lilla springvand græs

Lilla springvand græs (Pennisetum setaceum), hårdføre kun i tempererede klimaer USDA zoner 9 og 10, er ofte plantet som en årlig i køligere klimaer. En forholdsvis lille prydplanter græs, lilla springvand græs toppe på 3 til 4 fod på modenhed. Den overordnede, lilla-pink græs er attraktiv fra midten af sommeren indtil den første frost. Lilla springvand græs vil vokse i næsten enhver jordtype, men foretrækker at blive plantet i fuld sollys.

Lindheimer's Muhly

Lindheimer's muhly (Muhlenbergia lindheimeri) er en tørke - og varme-tolerant plante med yndefulde blålig-grå, fint tekstureret løv, der vil nå 5 feet ved modenhed. Lindheimer's muhly, hårdføre til USDA zoner 7 til 9, trives i fuld sollys.

Ravenna græs

Ravenna græs (Erianthus ravennae) er et almindeligt prydplanter græs, som hjorte normalt forbi på jagt efter mindre scratchy billetpris. Ravenna græs er en attraktiv tilføjelse til landskabet, med sølvfarvede-beige eller hvid faner, der gør en udseende i sensommeren. Ravenna græs, hårdfør til USDA zoner 6 til 9, bør plantes i fuld sollys og fugtig, veldrænet jord.

Mexicanske fjer græs

Native til det sydvestlige USA, mexicanske fjer græs (Nassella tenuissima) er en meget robust, tørke-tolerante prydplanter græs, som kan overleve i både varme og kulde. En kompakt plante, dens fine, mørke grønne løv vil flytte yndefuldt i vinden. I efteråret vil græsset slå en dejlig sølvfarvede-gul nuance. Mexicanske fjer græs er hårdfør til USDA zoner 6 til 9.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com